amin7x ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 سلامبعد از کلی تلاش و سر و کله زدن با سیستم پرستاشاپ تونستم اولین قالب خودم رو برای پرستاشاپ طراحی کنم البته اونی که توی فتوشاپ طراحی کردم نشد ولی تمام تلاشم رو دارم میکنم تا کامل ترش کنم.فقط صفحه اول سایت رو تغییر دادم و کم کم صفحات دیگر را نیز طراحی میکنم.یکی از مشکلاتی که در فرآیند طراحی قالب مواجع شدم پیچیدگی بیش از حد سیستم پرستاشاپ بود و همچنین نبود منابع جامع. امیدوارم در ورژن های بعدی پرستاشاپ این مشکلات برطرف بشه و کار طراحان وب نیز راحت تر. آدرس سایتم: http://begoochi.com باتشکر از این که وقتتان رو در اختیار من میگذارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 به نظر من تمیز و مرتبه.فقط این که با هاور موس بلوک محصول جمع میشه به سمت بالا، به نظرم خوب نیست. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin7x ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 به نظر من تمیز و مرتبه.فقط این که با هاور موس بلوک محصول جمع میشه به سمت بالا، به نظرم خوب نیست. موفق باشیدممنون از پیشنهادتون.حتما این تغییر رو اعمال میکنم. از دوستان دیگر هم خواهشمندم نظر خودشون رو با من به اشتراک بگذارند.باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .