nmh13 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 سلام در پرستا 1.6قسمت صفحه محصول اطلاعات بیشتر وقتی یک ویدیو یا گوگل مپ قرار میدم به هر اندازه دلخواه در میاد و نمایش داده میشهامامشکل در قالب موبایل هست که همه چیز رو بهم میزنه و سایزش همخونی نداره این مشکل برای عکس وجود نداره همون طور که در سایت بازار پرستا هست عکس ها در موبایل هماهنگ میشن اگر سایز رو برای نمایش در موبایل کوچک کنم میشه ولی در pc خیلی کوچک نشان میده برای این موضوع باید چکار کرد ؟ http://8pic.ir/images/1xtnalsvxekvk2djn7oy.jpgدر رابطه با گوگل مپ عرض کنم که بنا به ضرورت مجبورم در صفحه محصول باشه وگرنه قسمت مغازه ها هم این امکان وجد داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 برای رفع این مشکل باید سایزهای مختلف در دستگاه های مختلف تعریف کنید واسش. آموزش @media رو برای css3 مطالعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 برای رفع این مشکل باید سایزهای مختلف در دستگاه های مختلف تعریف کنید واسش. آموزش @media رو برای css3 مطالعه کنیدراستش زیاد متوجه نشدم فنی زیاد کار نکردم سرچ کردم ولی...را ساده تری هست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 15، 2015 خیر باید با بحث واکنش گرا بودن و css3 آشنا باشیدیا این که بدید یک نفر که بلده براتون انجام بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در خرداد 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2015 خیر باید با بحث واکنش گرا بودن و css3 آشنا باشیدیا این که بدید یک نفر که بلده براتون انجام بدهسلام خودم با مطالعه و... چیز زیادی دستگیرم نشد خواستم اقدام کنم از خراب کاری هاش ترسیدم(سابقه دارم)قسمت مغازه ها که گوگل مپ هست هیچ مشکلی نداره خواستم همین جوری در قسمت توضیحات محصول ازش استفاده کنم ((ویدیو هم هست)تو خود سایت بازار پرستا هم ویدیو دیدم تو موبایل هم نشون می دادیه راهنمایی عملی کنین خدا خیرتون بده از کد های قسمت فروشگاه میشه استفادده کردممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .