pcsepehr ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 سلام و عرض ادب خدمت دوستان پرستاشاپی من حامل ها رو تعریف کردم و به خوبی برای یک نوع کالا (حالا هر نوعی که باشه و به هر تعداد) کار میکنه و خرید انلاین انجام میشهمشکل زمانی شروع میشه که تنوع کالا توی سبد خرید باشه.اونموقع میگه حاملی برای این کالا موجود نمیباشد و خرید انلاین صورت نمیگیرهاز دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه مشکل چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1 ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 سلام و عرض ادب خدمت دوستان پرستاشاپی من حامل ها رو تعریف کردم و به خوبی برای یک نوع کالا (حالا هر نوعی که باشه و به هر تعداد) کار میکنه و خرید انلاین انجام میشهمشکل زمانی شروع میشه که تنوع کالا توی سبد خرید باشه.اونموقع میگه حاملی برای این کالا موجود نمیباشد و خرید انلاین صورت نمیگیرهاز دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه مشکل چیه؟ سلام نحوه تعریف حامل و چه نوع محصولاتی تو یک سبد قرار دادید رو توضیح بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pcsepehr ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 من اول همه محدوده ها رو پاک کردم اول محدوده اسیا ساختم بعد کشور ایران و استانها رو ریختم توش و بقیه کشور ها و استانها رو پاک کردم.حامل ها رو هم سه تا تعریف کردم پیشتاز و پیک موتوری و تیپاکس.سبد کالا در هر صورتی که از دو نوع کالا پر بشه میزنه حاملی براش وجود نداره من در همه صورت امتحان کردم فقط برای یک کالا جواب میده ولی بیشتر نه!!!برای یک کالا اگر تعدادشو زیاد کنی جواب میده مثلا چند عدد از یک کالا اما اگه کالای دیگه ای اضافه کنیم میخواد از ان گروه خودش باشه یا گروه دیگه باشه جواب نمیده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1 ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 سلام اگر حامل شما محدود به یک سری کالا تعریف شده باشه در عمل کالاهایی که در محدوده حامل نیست رو نمیشه با هم خریدمثال: یک کالایی داریم که ارسال با پست ممنوع هست و اگر یه سری کالا رو محدود به پست کنیم باید حامل های دیگه که امکان جابجایی رو دارن به اون محصول اضافه کنیم در غیر این صورت کالای دیگری که با پست ارسال میشود را نمیشود با هم ارسال کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pcsepehr ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 من برای هیچ یک از کالا ها حاملی انتخاب نکردمحامل ها رو هم برای هیچ کالا یا گروه کالایی محدود نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .