turkoghlan ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 سلام من یک هفته هست که میخوام پرستاشاپ 1.6 رو روی هاستی که از تاپ هاست خریدم نصب کنم ولی نمیشه که نمیشه موقع نصب تو 12 درصد گیر میکنه و خطای ایجاد جداول پایگاه داه میده ، لطفا کمکم کنید ، حتی اگه کسی میتونه برام نصب کنه یوزر و پسورد هاستمو میدم ترو خدا کمک کنید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 تا به حال اسم شرکت هاستینگی که گفتید رو حتی نشنیدمبه هر حال برای بررسی باید error log سرور رو مشاهده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
turkoghlan ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 من سر درنمیارم از اررور لاگ اینا رو توش نوشته بود http://uplod.ir/ilyhz9wni728/error_log.txt.htm لطفا کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 توی ارور لاگ چیز خاصی ثبت نشده. دو راه دارید:1. با مسئول هاستتون صحبت کنید برای رفع مشکل2. روب لوکال نصب کنید و سپس به هاست انتقال بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
turkoghlan ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 توی ارور لاگ چیز خاصی ثبت نشده. دو راه دارید:1. با مسئول هاستتون صحبت کنید برای رفع مشکل2. روب لوکال نصب کنید و سپس به هاست انتقال بدید ممنونمن روی لوکال نصب کردم ، فقط بلد نیستم چطور به هاست انتقالش بدم ، اگه میشه لینک تاپیک یا آموزششو برای بزارید ممنون میشم تو اینترنت هم سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 فایل ها رو انتقال میدیددیتابیس رو انتقال میدید (آموزشش انتقال دیتابیس از لوکال به هاست هست سرچ کنید)بعد از تنظیمات -> سئو و URL ها لینک لوکال رو با دامنه عوض میکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
FOZHAN ارسال شده در مهر 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2017 سلام . من وقتی پرستا نصب میکنم توی مرحله 56% نصب اطلاعات نمونه خطا میزنه : نمیتوان برای "image_22-thickbox_default" عکس ایجاد کرد برای موجودی "product" چند بار هم نصب تکرار کردم اما باز تو این مرحله گیر میکنه من مبتدی ام لطفا کامل توضیح بدین .با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .