turkoghlan ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 سلام اگه میشه نحوه ی انتقال پرستاشاپ از لوکال به هاست رو آموزش بدید { کامپوتر به سرور } نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 قبل از ارسال تاپیک جستجو کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
turkoghlan ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 جستوجو کردم چنینی چیزی پیدا نکردم ار یه کامپیوتر به یه کامپیوتر دیگه بود ولی ار کامپیوتر به هاست نبود ، میشه لینک تاپیکشو برام بزارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2015 فرقی نداره هاست به هاست و لوکال به هاست و برعکسفقط بعد از انتقال از لوکال به هاست باید آدرس سایت رو از 127.0.0.1 به آدرس دامنه خودتون تغییر بدید در دیتابیس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
turkoghlan ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 من سایت رو از لوکال به هاست انتقال دادم از کجا باید آدرس سایت رو از 127.0.0.1 به آدرس سایت خودم تغییر بدم کجا رو باید تغییر بدم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 تنظیمات -> سئو و URL ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
turkoghlan ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 سلام ممنون بایت راهنمایی هاتون ، چند تا سوال داشتم اول اینکه توی عکس زیر در محلی که با فلش مشخص کردم باید آدرس سایتم رو وارد کنم ؟؟؟ دوم اینکه دو گزینه ی زیریش چی هستن و آیا باید اونها هم تغییر کنن ؟؟ چه تغییری ؟؟ سوم این که آیا میشه آدرس سایت رو همون لوکال توی قسمت مشخص شده وارد کنم و بعد ببرمش تو هاست یا نه ؟؟؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 بلههم دامنه فروشگاه و هم دامنه SSL رو بذارید روی دامنه فروشگاهتون مثلا abcd.irگزینه URI اصلی رو هم اگر فروشگاهتون در یک پوشه نصبه به صورت /pooshe/ وارد کنید و اگر در روت هاست نصبه یک / خالی بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .