rasoulrad ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2015 درود من یک Full Backup گرفتم از از هاستم البته فروشگاه سازم پرستا بود مشکل با قالب ش داشتم الان میخوام بدونم چه طوری محصولاتم رو Restore بکنم ایا امکانش هست کاملا عکس ها و مطلب ها میاد سر جاشون چه جوری ریستور کنم که کم ترین بهترین استفاده رو از اطلاعات بکاپ م بگیرم ممنون میشم منو راهنمایی کنید امکانش باشه کامل راهنمایی بکنید منتظرم سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rasoulrad ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 درود دوستان یه لطفی بفرمایید منو راهنمایی کنید تا حداقل محصولاتم برگردونم از بکاپکه گرفتم سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 سلامدوست عزیز به این راحتی که میگید نیست و نمیتونید این کار رو انجام بدید.باید بکاپ رو کامل برگردونید و سپس اشکالات قالبتون رو برطرف کنیددر ثانی قالبتون اگه مشکل داشته خب حذفش میکردید، نیازی نبود مجددا پرستاشاپ نصب کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rasoulrad ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 من دوتا قالب میخواستم نصب کنم ولی نمیدونم چی شد که قالب دیفالت هم از سی پنلم پاک شد اگه ممکن هست راهنمایی بکنید منو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2015 سلامیه پرستاشاپ نصب کنید و از قالبش خروجی بگیرید و روی فروشگاهتون نصب کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hz361 ارسال شده در اسفند 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 4، 2015 واقعا این پرستا شاب هیچی نداره نه میشه مطالبی که بکاب گرفتی به راحتی بازگردانی کنی نه پشتیبانی های خوب داره و چیزهای کمی هم که داره با قیمت بالا می فروشیدخدا حافظ پرستا شاب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .