tenderboy ارسال شده در اردیبهشت 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2015 سلام دوستان . من یه فروشگاه پرستاشاپ دارم و 1000تا محصول ، حالا می خوام 200 تاش رو توی یه پرستاشاپ دیگه استفاده کنم. این امکانش هست که کپی برداری کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در اردیبهشت 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2015 فکر کنم نمیشه اگرم بشه کار شما نیست باید هزینه کنید دوستان براتون انجام بدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در اردیبهشت 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2015 فکر کنم نمیشه اگرم بشه کار شما نیست باید هزینه کنید دوستان براتون انجام بدناز کجا میتونم بدونم این کار انجام پذیر میشه ؟ و هزینش چقدره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 یه راهش استفاده از مولتی شاپ هستیه راه کپی و انتقال کامل سایت و حذف موارد اضافهیه راه هم کپی از طریق دیتابیس که تخصصی تر هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در خرداد 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2015 یه راهش استفاده از مولتی شاپ هستیه راه کپی و انتقال کامل سایت و حذف موارد اضافهیه راه هم کپی از طریق دیتابیس که تخصصی تر هست Sent from my Xperia using Tapatalk proبرای استفاده از مولتی شاپ خودم هم میتونم انجام بدم؟برای کپی از دیتابیس باید به کی مراجعه کنم؟ خودتون میتونین واسم انجام بدین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 مولتی شاپ در تنظیمات میتونید فعال کنیدبرای انتقال هم آموزش در انجمن هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در خرداد 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 مولتی شاپ در تنظیمات میتونید فعال کنیدبرای انتقال هم آموزش در انجمن هست Sent from my Xperia using Tapatalk proانتقال رو بلدم . کپی دیتابیس چی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 خب برای همین گفته شده که آموزش انجمن رو مطالعه کنید دیگه دوست خوبم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در خرداد 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 خب برای همین گفته شده که آموزش انجمن رو مطالعه کنید دیگه دوست خوبمببخشید فکر کنم من منظورم رو اشتباه گفتممیخوام فقط یه سری محصولات رو کپی کنم !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 اونطوری که شما مد نظرتونه فکر نمی کنم به راحتی امکان پذیر باشه. راحت ترین راه برای کاربر غیر متخصص اینه که کل فروشگاه رو انتقال بده بعد محصولات اضافه رو پاک کنه یا همون که دانوش جان گفتن از دیتابیس این کار انجام بشه که راه تخصصی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در خرداد 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2015 اونطوری که شما مد نظرتونه فکر نمی کنم به راحتی امکان پذیر باشه. راحت ترین راه برای کاربر غیر متخصص اینه که کل فروشگاه رو انتقال بده بعد محصولات اضافه رو پاک کنه یا همون که دانوش جان گفتن از دیتابیس این کار انجام بشه که راه تخصصی هستخب راه تخصصی رو کی میتونه واسم انجام بده؟ با کی صحبت کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2015 تماس با ما در بازارچه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .