moghimi ارسال شده در اردیبهشت 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2015 با سلام به دوستاندر فوتر نسخه 1.6 اگر بخوایم عکس قرار بدیم و اون عکس به صورت کامل نمایش داده بشه چه تغییری در کد زیر باید داد؟.footer-container {background-color: #333333; }@media (min-width: 768px) {.footer-container {background: url(../img/footer-bg.png) repeat scroll 0% 0% #333333;height: 500px;Border: 5px dashed #000 ; } } البته با repeat خیلی دست و پنجه نرم کردم هم repeat-x رو با اندازه ارتفاع های مختلف تست کردم و هم repeat-y رو ولی این repeat تکرار می کنه که no- repeat هم عکس رو کامل فیت نمی کنهاگر هم به جز فایل global.css باید جای دیگه ای تغییر کنه ممنون می شم راهنمایی کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 منظورتون از عکس به صورت کامل نمایش داده بشه اینه که کل فوتر رو بگیره یا این که خود اون عکس کامل نمایش داده بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 آقا مهرشاد منظورم این هست که در قالب دیفالت سایز عکس باید چند در چند باشه که کل فوتر رو پوشش بده؟چون توی این کدbackground: url(../img/footer-bg.png) repeat scroll 0% 0% #333333;height: 500pxاگر اینجوری بشهbackground: url(../img/footer-bg.png) repeat-x scroll 0% 0% #333333;height: 500pxعکس رو تکرار می کنهbackground: url(../img/footer-bg.png) no-repeat scroll 0% 0% #333333;height: 500pxاگر رو تکرار نمی کنه اما عکس رو به همون حالت و اندازه ای که هست نشون می دهbackground: url(../img/footer-bg.png) repeat scroll 0% 0% #333333;height: 500px margin:0 -32px 0 -32pxیاbackground: url(../img/footer-bg.png) repeat scroll 0% 0% #333333;height: 500px margin:0 -120px 0 -120pxهم قرار دادم تاثیر نداشتیه چیزی این کد ها کم داره، که همون فیت شدن کامل عکس با فوتر هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 انقدر شلوغ پلوغ نوشتید که گیج شدم اما منظورتون رو فهمیدم ببینید برای این که یک بک گراند (پس زمینه) کل یک المان رو پوشش بده 2 عامل تاثیر گذار هستند:1. باید خود اون المان کل پهنای سایت رو پوشش بده (یعنی هر پس زمینه ای که به هر المانی بدید حداکثر پهنای همون المان رو پوشش میده)2. اگر بخواهید از نظر پهنا پس زمینه تکرار بشه باید از repeat-x و برای پوشش ارتفاع repeat-y و برای پوشش هر دو repeat و برای عدم تکرار (اگر پس زمینه به قدر کافی بزرگ هست و یا می خواهید فقط یکبار نشون داده بشه) از no-repeat استفاده کنیدعددهایی هم که بعد از repeat و ... میان برای خصیصه background نشان دهنده موقعیت شروع پس زمینه نسبت به بالا/پایین و چپ/راست هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 ممنون آقا مهرشاداما نکته اصلی رو نگفتین!عرض فوتر یا سایت چند هست ؟ 726 PX یا ؟منظورم این هست اگر راه اول رو برم و عکس کل اون عرض رو پوشش بده باید چه مقداری رو وارد کنم؟ با توضیحات بند 2 شما این کد رو می خوام بذارم background: url(../img/footer-bg.png) no-repeat scroll 0% 0% #333333;height: 500pxحالا چه مقداری توی کد بالا کم هست تا کد عرض فوتر رو پوشش بده؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 این طوری معمولا در ریسپانسیو استفاده نمیشه مگر این که سایز المان ثابت باشهاگر اشتباه نکنم پهنای اون بخش در قالب دیفالت 1170 پیکسل هست (که البته پیشنهاد نمیکنم از پس زمینه ای با پهنای 1170 پیکس ستفاده کنید چون به شدت در سرعت لود سایت تاثیر میذاره!) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 معمولا چه جوری هست همون تکرار یه عکس کوچک؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2015 بله. البته به کل سعی کنید کمتر از عکس استفاده کنید و در صورت امکان از سی اس اس استفاده کنید مگر این که در مواقعی خاص مجبور به استفاده از عکس بشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koki ارسال شده در خرداد 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2015 دوستان ببخشید من میخواستم اسلایدر تصویر صفحه اصلی رو عریض کنم و میخوام که فقط نمایشی کنم یعنی کلیکی روش انجام نشه چیکار کنم Sent from my Nexus 7 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2015 هر سوال رو در بخش مرتبط بپرسید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mnsb13600 ارسال شده در تیر 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 15، 2015 معمولا چه جوری هست همون تکرار یه عکس کوچک؟از این کد استفاده کن و به جای “آدرس” باید آدرس تصویر زمینه خودتون رو قرار بدید. background: url(آدرس) no-repeat center center fixed;-webkit-background-size: cover;-moz-background-size: cover;-o-background-size: cover;background-size: cover;filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(src='آدرس', sizingMethod='scale');-ms-filter:"progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader(src='آدرس', sizingMethod='scale')"; نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .