anaz ارسال شده در اردیبهشت 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2015 سلام من تعدادی زیادی فایل یا محصولات مجازی مفید برای عموم دارم که بعضا می توان با قیمت مناسب هم ارائه کنممن یک هاست با حجم 500 مگابایت میهن وب هاست استفاده کنم و فضا کمی دارمبرای معرفی کالا مجازی و دانلودی پس از معرفی کالا باید فایل را ضمیمه کنم و ظاهرا در هاست آپلود می شود و مشکل فضای هاست پیدا می کنم.من یک سری فایل مورد اشاره را در سایت picofile.com آپلود کردم و لینک دانلود دارم می خواستم راهنمایی فرمایید امکان دارد در زمان معرفی محصول مجازی یا دانلودی با جای معرفی خود کالا لینک دانلود در سایت دیگر را معرفی کنم یا پس از معرفی محصول ، لینک دانلود در بانک فروشگاه اصلاح شود تا مشکل کمبود حجم هاست حل شود. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اردیبهشت 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2015 به صورت پیش فرض نمی شهمگر اینکه در نمایش نوع محصول ، اون محصول رو به صورت اختصاصی به گروه خاصی اختصاص بدین و بعد از پرداخت وجه، مشتری رو به اون گروه منتقل کنین تا محصول رو ببینه و دانلود کنه که نیاز هست 24 ساعت پای سایت باشین یا اینکه از بازارچه درخواست بدین براتون شخصی سازی کنن، مطرح کنین ببینین چی می گن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .