puzzelfix ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2015 با سلام ماه پیش بعد از مدتی کار بر روی ماژول مشکلاتش را بر طرف کردم و در انجمنم به صورت تجای گذاشتم و با سیل عظیم توهین ها مواجه شدم ولی خوب چون می دونم دوستان خیلی لنگ این ماژول هستن منم از خیر 2000 تومنش گذشتم و به صورت رایگان براتون امروز میذارم امیدوارم براتون راضی کننده باشه کلیه مشکلات این ماژول با زبان فارسی بر طرف شدهالبته امیدوارم دوباره صحبتهای بالای من دوباره به حاشیه کشیده نشه این صحبتها فقط درد و دل بود و تمام واکنش ها : 12king، Bways، mostafab8 و 2 نفر دیگر 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در خرداد 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2015 دوستان امیدوارم از اپدیت قبلی ماژول راضی بوده باشید با توجه به نوروز من هم تغییرات جدیدی در این ماژول دادم که بسیار کارامد تر میشه که به زودی در سایت پرستا اپلود خواهد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
blogerman ارسال شده در مرداد 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2015 ببخشید این ماژول کارش چیه من نصب کردم؟ یعنی قیمت کل محصولات رو هرچی تو سایت باشه رو ی قیمت میکنهمثلا کل محصولات رو ده هزار میکنه؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در مرداد 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2015 نه عزیزم برای تغییر قیمت محصولات دیگر نیاز نیست اون محصول رو باز کنید با استفاده از این ماژول کل محصولات رو یکجا قیمتاشو تغییر بدین و بعد ذخیره کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در شهریور 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2015 ُسلام. برای من همه محصولاتم رو نمیاره بعضی از شاخه ها رو میاره نمیدونم چرا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در شهریور 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2015 میشه بیشتر و با عکس توضیح دهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
digitalyar ارسال شده در اسفند 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2015 لینک دانلود ماژول رو حذف کردین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tayyeb ارسال شده در فروردین 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 30، 2016 سلام، لطفا لینک بدید برای دانلود واکنش ها : khabshop 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
samadak ارسال شده در مرداد 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2016 سلام لینک دریافت نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pinjin ارسال شده در مرداد 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2016 سلام دوست عزيز شما واسه اپديت از چه ابزاري استفاده ميكني؟ اگر امكان آپديت گروهي محصولات روداره لطفا معرفي كن.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Ahmadreza_b ارسال شده در مرداد 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2016 با سلاملینک دانلود نیستکسی این ماژول را نداره ارائه کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
khabshop ارسال شده در مهر 26، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2016 سر کاریه . ماژولش کو پس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid_m91 ارسال شده در اردیبهشت 9، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2018 لینک دانلودی وجود نداره :angry: :angry: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در اردیبهشت 9، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2018 لینک نداشت سرکاری بود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dark ارسال شده در مرداد 14، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2018 سلام لینک این ماژول رو لطفا قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 15، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2018 سلام این پست برای چند سال پیش هست دوستان. برای این منظور می تونید از ماژول بروزرسانی محصولات سایت پرستااستور استفاده کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .