moghimi ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 این بنر ها از ماژول مدیریت بنر تغییر می کنه، اونجا یک ویرایش داره که می تونین کلاس بهش بدینبه ویرایش کاری نداشته باشین، روی مشاهده کلیک کنین و بنر ها رو تغییر بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 عکس بالاییتون هم مربوط به ماژول "homeslider" یا همون اسلایدر تصویری برای صفحه خانگی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 ممنون از راهنماییتانمن یه پست گذاشتم در پایین پست 1 محصولات دیگر در همان شاخه:زده چرا به این صورت هست می خوام دکمه add cart بشه افزودن سبد خرید تایتلش هم واضح نشون بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2015 کاربر عزیز moghimi قبل شما مطرح کردند این مشکل رو عرض کردم باگ هست و در آپدیت بعدی قالب اصلاحش میکنم (در نسخه 1.6.0.6 قالب درست عمل میکنه و این مشکل فقط در نسخه 1.6.0.14 قالب وجود داره که با آپدیت بعدی حلش میکنم) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در تیر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2015 سلام من سوال دارم من رفتم قسمت مدیریت گروه بنر سه تا بنر ساخته شده قسمت وضعیت فعال است هر سه تا بر فعال هست بنده بنر را ویرایش کردم فقط عکس بنر گذاشتم سایز بنرم 890 در 200 هست بقیه بنر ها هم سایز های کوچک قرار دادم حالا تو صفحه اصلی از سه تا بنر 1 نمایش میده و ما بقی نمایش نمیده چرا بنر اول کلاس col-lg-12 col-md-12 col-sm-12 hidden-xsبنر دوم کلاس بنر دوم col-lg-9 col-md-9 col-sm-9 hidden-xs نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2015 آدرس سایتتون رو بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در تیر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2015 آدرس سایتتون رو بفرماییدhttp://persianonline.in/ حالا به جای اینکه بر بالا رفته پایین خودش این چیزی که خودتان تنظیم کردین ادرس سایتم کلیک کنیدمی خوام بر بره بالا اولین پست مثل دمو که کفش و ساعت زده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2015 در بخش "ماژول ها -> موقعیت ها" کلیدهای "Ctrl+F" رو فشار بدید و عبارت "displayHome" رو جستجو کنید و ماژول "مدیریت بنر" رو بالای "محصولات جدید شاخه ها" انتقال بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در تیر 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2015 مممون فقط اینکه برام تعجبه اینکه من وقتی محصولات شاخه ای می خوام ایجاد کنم برای محصولات شاخه ای نمی خوام عکس بزارم وقتی عکس نمی زارم خودش اتوماتیک عکس می زاره اصلا تو قسمت محصولات شاخه ها نمایش نمیده عکس را نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2015 بله این رو هم رفع میکنمپست شماره 49 رو بخونید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در تیر 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2015 سلام من افونه پرداخت نت و پایه لاین نصب کردم پایه لاین که امتحان کردم نمره صفحه میاد این میگه حالا درگاه پرداخت نت هم خرید که انجام میدی می خواد برگرده به سایت این ارور میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2015 سلامربطی به قالب ندارد . در تاپیک مربوط به هر ماژول پرداخت مطرح کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در تیر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2015 سلام این قالب چند تا مشکلی داره نمی دانم چرا رفع نشده یکیقسمت تولیدکنندگان یکی قسمت فراهم کنندگان اصلی عکس می زاری تو سایت نشان نمیده حتی قسمت پایین که به صورت لوگو هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2015 سلامچند روزی درگیر جابجایی دفتر پرستاشاپ هستیم. به زودی آپدیت جدیدی برای این قالب منتشر خواهد شد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 30، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2015 سلام این قالب چند تا مشکلی داره نمی دانم چرا رفع نشده یکیقسمت تولیدکنندگان یکی قسمت فراهم کنندگان اصلی عکس می زاری تو سایت نشان نمیده حتی قسمت پایین که به صورت لوگو هستمشکلی که فرمودید رو مشاهده نکردم. یکبار تصاویرتون رو بازسازی کنید احتمالا مشکلتون حل میشه اگر نه تیکت بزنید بررسی کنیمببخشید این روزها درگیر جابجایی دفتر هستیم بعد از جابجایی آپدیت رفع مشکلات قالب رو منتشر خواهم کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در مرداد 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2015 سلام والا من سه روزی هست دست به سایتم نزدم آخرین پستی که دادم بازگشایی که کردم سایتمو دیدم سالم هیچ گونه ایرادی بنده همین امروز سایت باز کردم دیدم قالب سایت بهم خورد قسمت پست ها دو تایی شدن پست هایی که دام آخرین پست رفته وسط های پست قسمت پایین سایت اطلاعات و... نیست در قسمت بالا ساخه که تعریف کردم به صورت اسلایدی نمیاره اندازه های پست کوچک شده حالا جالب اینجا هست وقتی میرم تو دسته ها قسمت پایین سایت هست برای خودش جستجوی پیشرفته اضافه کرده حتی بالای قلب js_defمی زنهمن بک آپی که گرفته بودم یه دیتابیس ایجاد کردم زدم تو هاستم باز همینجوری هست بک آپ قبلیم هم زدم باز همون حالت قبلی هست در خواست ریستور بک آپ دادم به دیتاسنتر نشدpersianonline.in نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
worldforex ارسال شده در مرداد 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2015 با سلام بنده قصد خرید این قالب را دارم فقط قبل از خرید چند سوال دارم ، اگر لطف کنید زودتر جواب بدین ممنون میشم: 1-در مورد مدت پشتیبانی و بروز رسانی قالب توضیحاتی ندادین....2-آیا قسمت کپی رایت فوتر قالب را میشه عوض کرد؟!3-مشکلات قالب کی رفع خواهد شد؟4-نصب قالب را شما انجام میدین؟5-اگر خواسته باشم تغییرات خیلی جزیی در قالب برام لحاظ کنید آیا شامل هزینه میشود؟6-چطور میتونم از تخفیف وفاداری در خرید استفاده کنم؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در مرداد 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2015 اگر بالای قالب js_def بزنه چکار باید کرد درست شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
worldforex ارسال شده در مرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2015 مدیران کسی نیست جواب ما رو بده؟ منتظرم ، میخوام خرید انجام بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Reza.Ahmadi ارسال شده در مرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2015 با عرض سلام و احترام خدمت اساتید گرامی اگر نمیشه background هیدر یا رنگشو عوض کرد لطفا بفرمایید چطور میشه حذفش کرد چون واقعا نه طرحش جالبه نه رنگش.سایر قسمت های قالب رو هم نمیشه با رنگی که هیدر داره ست کرد چون هر رنگی بزاری باهاش جور در نمیاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2015 سلام والا من سه روزی هست دست به سایتم نزدم آخرین پستی که دادم بازگشایی که کردم سایتمو دیدم سالم هیچ گونه ایرادی بنده همین امروز سایت باز کردم دیدم قالب سایت بهم خورد قسمت پست ها دو تایی شدن پست هایی که دام آخرین پست رفته وسط های پست قسمت پایین سایت اطلاعات و... نیست در قسمت بالا ساخه که تعریف کردم به صورت اسلایدی نمیاره اندازه های پست کوچک شده حالا جالب اینجا هست وقتی میرم تو دسته ها قسمت پایین سایت هست برای خودش جستجوی پیشرفته اضافه کرده حتی بالای قلب js_defمی زنهمن بک آپی که گرفته بودم یه دیتابیس ایجاد کردم زدم تو هاستم باز همینجوری هست بک آپ قبلیم هم زدم باز همون حالت قبلی هست در خواست ریستور بک آپ دادم به دیتاسنتر نشدpersianonline.inفکر میکنم شما بودید تماس گرفتید تلفنی. احتمالا مشکل از سرورتون هست که ناگهانی و ناخودآگاه این چنین مشکلاتی پیش اومده. در هر صورت نیاز به بررسی فنی دارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 3، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2015 با سلام بنده قصد خرید این قالب را دارم فقط قبل از خرید چند سوال دارم ، اگر لطف کنید زودتر جواب بدین ممنون میشم: 1-در مورد مدت پشتیبانی و بروز رسانی قالب توضیحاتی ندادین....2-آیا قسمت کپی رایت فوتر قالب را میشه عوض کرد؟!3-مشکلات قالب کی رفع خواهد شد؟4-نصب قالب را شما انجام میدین؟5-اگر خواسته باشم تغییرات خیلی جزیی در قالب برام لحاظ کنید آیا شامل هزینه میشود؟6-چطور میتونم از تخفیف وفاداری در خرید استفاده کنم؟ با تشکرسلام ضمن عرض پوزش بابت تاخیر در پاسخگویی این روزها درگیر جابجایی شرکت هستیم1. قالب 6 ماه پشتیبانی رفع مشکلات قالب و پاسخگویی سوالات کار با قالب رو به صورت رایگان داره. آپدیت ها هم تا زمانی که آپدیتی ارائه بشه برای تمامی خریداران ارسال خواهد شد2. کدوم کپی رایت؟ کپی رایتی نداره تو فوتر این قالب3. آپدیت جدید قالب توی هفته آینده منتشر میشه (تا استقرار پیدا کنیم در محل جدید شرکت)4. یکبار نصب قالب رایگان هست5. هیچگونه تغییری در قالب های عمومی انجام نمیپذیره مگر با دریافت هزینه 50 فروش قالب. در صورتی که خودتون هم تغییری بدید پشتیبانی باطل میشه6. تیکت بزنید اگر بالای قالب js_def بزنه چکار باید کرد درست شهبیشتر توضیح بدید یا عکس بذارید از مشکلتونبا عرض سلام و احترام خدمت اساتید گرامی اگر نمیشه background هیدر یا رنگشو عوض کرد لطفا بفرمایید چطور میشه حذفش کرد چون واقعا نه طرحش جالبه نه رنگش.سایر قسمت های قالب رو هم نمیشه با رنگی که هیدر داره ست کرد چون هر رنگی بزاری باهاش جور در نمیاد.برای تغییر میتونید در مسیر زیرthemes/proshop/imgعکس congruent_pentagon.png رو پیدا کنید و تصویر دیگری دقیقا با همین نام و نوع جایگزینش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
worldforex ارسال شده در مرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2015 با سلام بنده قصد خرید این قالب را دارم فقط قبل از خرید چند سوال دارم ، اگر لطف کنید زودتر جواب بدین ممنون میشم: 1-در مورد مدت پشتیبانی و بروز رسانی قالب توضیحاتی ندادین....2-آیا قسمت کپی رایت فوتر قالب را میشه عوض کرد؟!3-مشکلات قالب کی رفع خواهد شد؟4-نصب قالب را شما انجام میدین؟5-اگر خواسته باشم تغییرات خیلی جزیی در قالب برام لحاظ کنید آیا شامل هزینه میشود؟6-چطور میتونم از تخفیف وفاداری در خرید استفاده کنم؟ با تشکرسلام ضمن عرض پوزش بابت تاخیر در پاسخگویی این روزها درگیر جابجایی شرکت هستیم1. قالب 6 ماه پشتیبانی رفع مشکلات قالب و پاسخگویی سوالات کار با قالب رو به صورت رایگان داره. آپدیت ها هم تا زمانی که آپدیتی ارائه بشه برای تمامی خریداران ارسال خواهد شد2. کدوم کپی رایت؟ کپی رایتی نداره تو فوتر این قالب3. آپدیت جدید قالب توی هفته آینده منتشر میشه (تا استقرار پیدا کنیم در محل جدید شرکت)4. یکبار نصب قالب رایگان هست5. هیچگونه تغییری در قالب های عمومی انجام نمیپذیره مگر با دریافت هزینه 50 فروش قالب. در صورتی که خودتون هم تغییری بدید پشتیبانی باطل میشه6. تیکت بزنید اگر بالای قالب js_def بزنه چکار باید کرد درست شهبیشتر توضیح بدید یا عکس بذارید از مشکلتونبا عرض سلام و احترام خدمت اساتید گرامی اگر نمیشه background هیدر یا رنگشو عوض کرد لطفا بفرمایید چطور میشه حذفش کرد چون واقعا نه طرحش جالبه نه رنگش.سایر قسمت های قالب رو هم نمیشه با رنگی که هیدر داره ست کرد چون هر رنگی بزاری باهاش جور در نمیاد.برای تغییر میتونید در مسیر زیرthemes/proshop/imgعکس congruent_pentagon.png رو پیدا کنید و تصویر دیگری دقیقا با همین نام و نوع جایگزینش کنیدبا تشکر از شما1-یعنی برای خرید قالب تا هفته آینده صبر کنم یا الان خریداری کنم.....الان اگه قالب را برام نصب کنید آیا بعد از ارائه آپدیت راحت میتونم بدون اینکه اطلاعاتم بهم بریزه آپدیت کنم؟2-کجا تیکت باید بزنم؟3-نظرتون راجب به این لینک چیه؟!http://forum.persiantools.com/threads/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%B4%D8%A7%D9%BE.682668/ با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در مرداد 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 3، 2015 درباره لینک عرض کنم خدمتتون که هیچ شخصی حق فروش این قالب رو نداره و صد درصد دزدیده شده, به هیچ وجه هم پیشنهاد نمیشه که این قالب رو کسی با قیمت ارزونتر خریداری کنه چون ماژول های این قالب کد شده هستن و رو دامینی که رو ماژول ست میشه کار میکنه. در اصل این قالب به هیچ دردی نمیخوره و هیچ کدوم از امکاناتش کار نمیکنه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 4، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2015 1. نیازی به صبر کردن نیست. اعمال آپدیت ها بسیار ساده ست و اطلاعات فروشگاه شما از بین نمیره2. لینک تیکت: http://ipresta.ir/support3. فروش قالب های بازارچه ممنوع هست چون ماژول هاش کد شده اند و فقط برای دامنه ثبت شده در بازارچه کار میکنند. با این شخص خاطی نیز برخورد خواهیم کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .