worldforex ارسال شده در مرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 5، 2015 سلام من از دیروز یک تیکت فرستادم اما هنوز جوابی دریافت نکردم....لطفا پیگیری فرمایید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
worldforex ارسال شده در مرداد 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2015 چرا هیچ جوابی نمیدین....... 2 روز هست که منتظر یک تیکت هستم!!!!!!!!!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 تیکت ها بین 24 الی 48 ساعت پاسخ داده میشن حداکثرتمامی تیکت ها پاسخ داده شده بررسی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 ادمین عزیز برای من تیکیتم 3 روز شده است جوابی داده نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 تمامی تیکت ها رو پاسخ دادم بررسی کنیداگر تاخیری پیش آمده عذرخواهی میکنم بالاخره جابجایی شرکت انجام شد و از هفته آینده کارها به روال عادی بر میگردد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
worldforex ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 سلام.... از سه روز پیش تیکت زدم منتظرم و امروز به من میگن باید توی انجمن مطرح کنم! خب حداقل جوابم رو میدادین بعد از سه روز!امیدوارم نقل و انتقال شرکت زودتر انجام بشه تا بیشتر حضور شما را در انجمن لمس کنیم..... من بعد از گذاشتن تصاویر بند انگشتی در منو با مشکل عمودی بودن عکسها مواجه میشم.... ajilchi.comمنوی آجیل زعفرانی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 7، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 موقتا برای رفع مشکل در انتهای فایل themes/proshop/css/fa.css این کد رو اضافه کنید تا در آپدیت مشکل رو رفع کنم: .submenu-container .category-thumbnail {clear: both;} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
worldforex ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 مشکل حل نشد....من میخوام عکسها کنار هم باشند نه زیر هم..... ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 سلاممیشه راهنمایی کنید برای تغییر شکل و شمایل فاکتور چیکار باید کرد؟بنظرم چیدمان فاکتور اصلا مشتری پسند نیستبعضی فاکتورا وقتی آدم نگاهشون میکنه فکر میکنه چه شرکت یا فروشگاه غولی پشت این فاکتوره اما فاکتوری که اینجا داریم اصلا کارایی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 سلاممیشه راهنمایی کنید برای تغییر شکل و شمایل فاکتور چیکار باید کرد؟بنظرم چیدمان فاکتور اصلا مشتری پسند نیستبعضی فاکتورا وقتی آدم نگاهشون میکنه فکر میکنه چه شرکت یا فروشگاه غولی پشت این فاکتوره اما فاکتوری که اینجا داریم اصلا کارایی ندارهفاکتور جزو قالب نیست . سوالتون رو در تاپیک مناسب مطرح کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 با سلام به مهرشاد عزیزسوال و درخواست: در نسخه دیفالت 14 در صفحه محصول فونت قیمت خیلی کوچکتر از فونت متن با مالیات و بدون مالیات هست، در نسخه پرند هم به همین ترتیبه، البته ربطی به قالب پرند نداره، اگر این مورد هم اصلاح کنین خوبه، چون تو ایران بحث مالیات اینقدر مهم نیست که قیمت کوچکتر از عبارت مالیات یا بدون مالیات باشه، اگر نیاز هست عکس بگذارم؟دومین مطلب هم اینکه، وقتی طراحی قالب تمام می شه، خروجی می گیریم و از همون دمو می گذاریم و به مشتری نمایش می دیم، درسته؟ چرا دمو با قالبی که تحویل مشتری می شه تفاوت داره؟ البته این مورد هم ارتباط خاصی به قالب پرند نداره، شاید مربوط به ارتقا نسخه باشه یا اینکه کدنویسی صفحات جداگانه صورت می گیره که دمو با نسخه تحویلی تفاوت اندکی داره، ولی برای من سوال بود که جریان چی هست؟ممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در مرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2015 سلام این قالب 2 تا مشکل پیدا کردم 1- در قسمت شاخه های تصاویر قسمت ماژول وقتی دسته ایجاد می کنی عکس می زاری تو صفحه اصلی نمایش داده میشه ولی تو قسمت شاخه محصول که می خوامی ویرایش کنی نمایش داده نمیشه عکس که میخوای پاک کنی . وقتی دسته ای را بدون عکس ایجاد میک نی برای خودش خودکار عکس اضافه می کنه 2- من وقتی پست می زارم میرم صفحه اصلی ببینم آمده می بینم نیست مجبور کل هیستوری های مرورگرم پاک کنم تا بیاد حتی در پنل وقتی ویرایش می کنم نوشته هایی که در باره محصول دادم نمیاره باید هیستوری پاک کنم چکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2015 مشکل حل نشد....من میخوام عکسها کنار هم باشند نه زیر هم..... ممنونبه زودی اصلاحیه رو ارسال خواهم کردبا سلام به مهرشاد عزیزسوال و درخواست: در نسخه دیفالت 14 در صفحه محصول فونت قیمت خیلی کوچکتر از فونت متن با مالیات و بدون مالیات هست، در نسخه پرند هم به همین ترتیبه، البته ربطی به قالب پرند نداره، اگر این مورد هم اصلاح کنین خوبه، چون تو ایران بحث مالیات اینقدر مهم نیست که قیمت کوچکتر از عبارت مالیات یا بدون مالیات باشه، اگر نیاز هست عکس بگذارم؟دومین مطلب هم اینکه، وقتی طراحی قالب تمام می شه، خروجی می گیریم و از همون دمو می گذاریم و به مشتری نمایش می دیم، درسته؟ چرا دمو با قالبی که تحویل مشتری می شه تفاوت داره؟ البته این مورد هم ارتباط خاصی به قالب پرند نداره، شاید مربوط به ارتقا نسخه باشه یا اینکه کدنویسی صفحات جداگانه صورت می گیره که دمو با نسخه تحویلی تفاوت اندکی داره، ولی برای من سوال بود که جریان چی هست؟ممنون از شماقیمت رو اصلاح می کنممشکل دوم رو متوجه نشدم. از چه نظر میفرمایید مثل دمو نیست؟ سلام این قالب 2 تا مشکل پیدا کردم 1- در قسمت شاخه های تصاویر قسمت ماژول وقتی دسته ایجاد می کنی عکس می زاری تو صفحه اصلی نمایش داده میشه ولی تو قسمت شاخه محصول که می خوامی ویرایش کنی نمایش داده نمیشه عکس که میخوای پاک کنی . وقتی دسته ای را بدون عکس ایجاد میک نی برای خودش خودکار عکس اضافه می کنه 2- من وقتی پست می زارم میرم صفحه اصلی ببینم آمده می بینم نیست مجبور کل هیستوری های مرورگرم پاک کنم تا بیاد حتی در پنل وقتی ویرایش می کنم نوشته هایی که در باره محصول دادم نمیاره باید هیستوری پاک کنم چکار کنم1. توی اصلاحیه مشکل رفع میشه2. ارتباطی با قالب نداره و بحث کش هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در مرداد 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2015 سلام وقتی پست می زارم پست هایی که گذاشته می شود تو مدیریت نمایش داده می شود که می خوای ویرایش کنی و.. انتخاب کنی پست های قدیمی اول نمایش داده می شود و پست های جدید میره آخر تو قسمت شاخه ها وقتی میری پست های قدیمی اول میاد پست های جدید آخر مثلا من دسته بازی 3 صفحه هست پست های جدید رفته صفحه اخر من تولید کننده فراهم کننده درست کردم وقتی پست می زارم قسمت فراهم کننده انتخاب می کنم وارد سایتم میشم رو لوگو تولید کننده ک تعریف کردم می زنم نمیاره میزنه این تولیدکننده هیچ محصولی ندارد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2015 با سلام به مهرشاد عزیزسوالم بیشتر برای اطلاعات عمومی بود، دو مورد دیگه هم دیدم که دارین زحمت اصلاح رو می کشین بد نباشه مدنظرتون باشهیکی اینکه رنگ نوار بلوک ها یکی نیست، توی فلش های عکس مشخص شدهدومی هم ماژول تماش بالای صفحه، که شماره تماس داره رنگ پیش فرض مشکلی هست و موس روش می ره خاکستری می شه و محل قرارگیری اش هم اصلا مناسب نیست، می یاد وسط و حساب کاربری و ورود رو هم به هم می ریزهبا سلام به مهرشاد عزیزسوال و درخواست: در نسخه دیفالت 14 در صفحه محصول فونت قیمت خیلی کوچکتر از فونت متن با مالیات و بدون مالیات هست، در نسخه پرند هم به همین ترتیبه، البته ربطی به قالب پرند نداره، اگر این مورد هم اصلاح کنین خوبه، چون تو ایران بحث مالیات اینقدر مهم نیست که قیمت کوچکتر از عبارت مالیات یا بدون مالیات باشه، اگر نیاز هست عکس بگذارم؟دومین مطلب هم اینکه، وقتی طراحی قالب تمام می شه، خروجی می گیریم و از همون دمو می گذاریم و به مشتری نمایش می دیم، درسته؟ چرا دمو با قالبی که تحویل مشتری می شه تفاوت داره؟ البته این مورد هم ارتباط خاصی به قالب پرند نداره، شاید مربوط به ارتقا نسخه باشه یا اینکه کدنویسی صفحات جداگانه صورت می گیره که دمو با نسخه تحویلی تفاوت اندکی داره، ولی برای من سوال بود که جریان چی هست؟ممنون از شماقیمت رو اصلاح می کنممشکل دوم رو متوجه نشدم. از چه نظر میفرمایید مثل دمو نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2015 در حال آماده سازی آپدیت هستم دوستانسعی میکنم تمامی مشکلات مطرح شده رو در این آپدیت رفع کنم و اگر مشکلی باقی ماند در آپدیت بعدی رفع خواهم کرد ممنون از گزارشات همه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در مرداد 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2015 کی این شا لله بر طرف می شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 13، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2015 آماده شده. در حال اضافه کردن یکسری امکانات به ماژول هاش هستم که همراه با همین آپدیت ارائه کنم. در این آپدیت برای ماژول مدیریت بنر نیازی به وارد کردن کلاس هاش به صورت دستی نیستید هم چنین امکان مشاهده و حذف عکس ماژول محصولات شاخه ها اضافه شدهقابلیت حذف پس زمینه هدر و فوتر هم اضافه کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در مرداد 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2015 پس اگر آماده شده است بگین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2015 آماده بشه ارسال میکنم برای خریدارها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2015 درود مجدد به مهرشاد عزیزلطفا ماژول منو افقی قالب هم، افزودن لینک رو بررسی کنین، هر کاری می کنم لینک افزوده نمی شهممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjani ارسال شده در مرداد 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2015 سلام ایکاش تغییراتی که در قالب اعمال کردید و لیست میکردید تا اگه کاربرا چیزی بیشتر به نظرشون میرسه اعلام کنن و اگه امکانش بود که تو زمان محدود اصلاح بشه اینکار صورت بگیره فقط 2 تا نکته که من با 2-3تا طراح سایت مشورت کردم و در مورد شمایل قالب نظر دادنیکی اینکه اگه امکان حرکت لوگوی سایت به سمت چپ و راست وجود داشته باشه خیلی بهتره (به شخصه از لوگوی وسط صفحه خوشم نمیاد)و دوم اینکه کادر جستجوی هدر سایت هم بزرگه و هم جاش زیاد جالب نیستمورد سوم هم که حتما لحاظ کردین اینه که وقتی یه عکسی رو آپلود میکنیم (مثل همین لوگو) دیگه هیچ جوری نمیشه حذفش کرد و عکس رو برداشت ممنون از همه زحماتی که میکشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2015 درود مجدد به مهرشاد عزیزلطفا ماژول منو افقی قالب هم، افزودن لینک رو بررسی کنین، هر کاری می کنم لینک افزوده نمی شهممنون از شمااصلاح شده در آپدیت سلام ایکاش تغییراتی که در قالب اعمال کردید و لیست میکردید تا اگه کاربرا چیزی بیشتر به نظرشون میرسه اعلام کنن و اگه امکانش بود که تو زمان محدود اصلاح بشه اینکار صورت بگیره فقط 2 تا نکته که من با 2-3تا طراح سایت مشورت کردم و در مورد شمایل قالب نظر دادنیکی اینکه اگه امکان حرکت لوگوی سایت به سمت چپ و راست وجود داشته باشه خیلی بهتره (به شخصه از لوگوی وسط صفحه خوشم نمیاد)و دوم اینکه کادر جستجوی هدر سایت هم بزرگه و هم جاش زیاد جالب نیستمورد سوم هم که حتما لحاظ کردین اینه که وقتی یه عکسی رو آپلود میکنیم (مثل همین لوگو) دیگه هیچ جوری نمیشه حذفش کرد و عکس رو برداشت ممنون از همه زحماتی که میکشیدهمینجا لیست میکنم براتون: * رفع مشکل رنگ ماژول تماس با ما در بالای سایت* قابلیت نمایش و حذف تصویر بنر ماژول محصولات شاخه ها* بزرگ شدن فونت قیمت در صفحه محصول* مشکل تصاویر بندانگشتی (Thumbnail) شاخه در منوی افقی* امکان حذف عکس پس زمینه هدر و فوتر* انتخاب نمایش بنر در سایزهای مختلف برای ماژول مدیریت بنر (به جای کلاس دهی دستی)* اصلاح نمایش محصولات هم شاخه در صفحات محصولات* مشکل نمایش محصولات در حالت لیستی* اضافه کردن لینک به منوی افقی* وسط چین کردن تصویر محصولات بازدید شده* رفع خطای ماژول مدیریت قالب هنگام تعریف محصول و اما در مورد نکاتی که شما فرمودید: -- امکان تغییر موقعیت لوگو رو اگر در این آپدیت نگنجونم در آپدیت بعدی اعمال خواهم کرد-- کادر جستجو بهتره بزرگ باشه که همینطور مناسبه-- حذف و تغییر لوگو ارتباطی با قالب نداره و مربوط به سیستم پرستاشاپ هست احتمالا امشب و یا فردا آپدیت رو برای خریداران ارسال می کنم. اگر نکته ای یا پیشنهادی دارید بفرمایید تا در صورت صلاح دید اعمال بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2015 درود به مهرشاد عزیزماژول فروش ضربدری هم لحاظ بفرمایین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2015 اون ایشالا در آپدیت بعدی فکر نکنم فرصت بشه در این آپدیت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .