aminamin ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 با سلام از كدوم قسمت ميتونم تعداد تصاويري كه در تصوير مشخص هست را بيشتر كنم الان هر تعداد عكس كه داشته باشي در دو ستون نمايش ميده ميخوام كه اين دو ستون 3 يا 4 ستوني بشه با تشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 نیاز به ویرایش قالب داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 با سلام قالب من قالب ليندا منتشر شده در فروشگاه مي باشد http://temiran.ir/ لطفا راهنمايي كنيد كه چيكار بايد انجام بدم با تشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2015 میدونم قالبتون چی هست. در ایمیل راهنمایی تون کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 سلام بله درست ميفرماييد اين پيام قبل از ايميل شما ارسال شده آخه فرموده بوديد در انجمن اين مسائل را پيگير باشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در مرداد 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2015 سلام يك ماه قبل از عيد اين تاپيك را ارسال كردم و فرموديد اصلاحيه براي كاربران ارسال ميشه ولي هنوز خبري نشده لطفا راهنمايي كنيد براي حل اين مشكل بايد چيكار كرد با تشكر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 مشکلتون چی بود؟ عکس پست اولتون لود نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 با سلام از كدوم قسمت ميتونم تعداد تصاويري كه در تصوير مشخص هست را بيشتر كنم الان هر تعداد عكس كه داشته باشي در دو ستون نمايش ميده ميخوام كه اين دو ستون 3 يا 4 ستوني بشه با تشكرنمی دونم منظور شما چی هستش؟ببینید توی ماژول پیکربندی فالب میشه عکس رو هرجای صفحه اصلی اضافه کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2015 آها متوجه شدم. یه زحمتی بکشید وسط هفته آینده ایمیل بزنید بهم پیگیری کنم موضوع رو چون واقعا این روزها درگیر جابجایی و دکوراسیون و کارهای اداری شرکت هستیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminamin ارسال شده در شهریور 21، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 سلام ببخشيد هنوز اين كار انجام نشده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .