siavash.77 ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 سلاممن با مدیریت این قالب دیفالت پرستاشاپ مشکل دارم ، مثلا هرچی اطلاعات تماس را وارد میکنم و ذخیره ، برای کاربر نمایش داده نمیشهقیمت ها بصورت عمده نشان داده میشه و عکسهای دیفالت فروشگاه رو نمیتونم عوض کنم.کسی میتونه راهنمایی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 یعنی چی با مدیریت قالب دیفالت؟ مدیریت چه ارتباطی با قالب داره؟دقیق تر توضیح بدید مشکلتون رو مثلا موقع تعویض عکس ها خطا میگیرید؟ کامل شرح بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash.77 ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 یعنی چی با مدیریت قالب دیفالت؟ مدیریت چه ارتباطی با قالب داره؟دقیق تر توضیح بدید مشکلتون رو مثلا موقع تعویض عکس ها خطا میگیرید؟ کامل شرح بدیدارتباطشو شما میدونید دوست عزیز من تازه کارممشکل اینه که نمیدونم عکسا کجا عوض میشهیا اطلاعات تماس رو کامل وارد میکنم ولی نشون داده نمیشه(همون اطلاعات تماس سوری دیفالت نمایش داده میشه)منظورم از ارتباط مدیریت و قالب همین سواله که چون قالب دیفالت و رایگانه اینهمه مدیریتش مشکله یا کلا کار با پرستاشاپ مشکله؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 سلامکلا کار با پرستاشاپ کمی دشوار هست و چیزی نیست که قابل درک بناشه و بعد از مدتی براتون آسون خواهد شد.پرستاشاپ از تعداد زیادی ماژول تشکیل شده و هر بخشی که میبینید یک ماژول هست و باید دنبال ماژول مربوطه بگردید. همچنین تصاویر قالب رو میتونید از بخش تنظیمات >> قالب >> ویرایش قالب تغییر بدید. برخی از تصاویر هم از طریق ماژولها تغییر میکنند. باید مدتی بررسی کنید تا متوجه بشید که کدوم ماژول مربوط به کدوم بخشه و چه کاری انجام میده. برای آدرس هم دو تا ماژول وجود داره. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 البته من فکر میکنم ایشون در مدیریت خود پرستا مشکل دارند. پیشنهاد من اینه که پرستا رو در لوکال نصب کنید و تا جایی که میتونید با قسمت های مختلفش بدون ترس کار کنید. اینطوری خیلی راحت متوجه روش کار خواهید شد. اکثر سوالات مبتدی ها هم در انجمن پاسخ داده شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .