farbod.de ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 این مشکل بابت چیه؟؟؟؟چندبار اینجوری سرچ کردم نتایج خوب میاد ولی توضیحات یه محصول دیگست!!!!!!!!!!!!باید چیکار کنم؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 بخش سئو رو پر کنینتوضیحات بلند رو مخصوصا بهش بیشتر اهمیت بدین تعداد محصولات فروشگاه رو زیاد کنینو چند وقت صبر کنین درست می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farbod.de ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 26، 2015 بخش سئو رو پر کنینتوضیحات بلند رو مخصوصا بهش بیشتر اهمیت بدین تعداد محصولات فروشگاه رو زیاد کنینو چند وقت صبر کنین درست می شههمرو خوب پر میکنم فقط عنوان متا رو پر نمیکنم واس هیچ محصولی که اسم محصول قرار بگیره جاشمشکل عنوان متا نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 پر کردن یا نکردن عنوان متا رو جور دیگه در نظر بگیرینمثلا توضیح کوتاه محصول 1000 کاراکتره و توضیح بلند هم 4000 تا، ربوت های موتورهای جستجو که می یان، این حجم رو از فیلدهای مربوطه بر می دارن حالا اگر کمتر باشه یا نباشه این وضع ممکنه پیش بیادالبته من این مطلب رو از یک انجمن انگلیسی خوندم و تو زمینه سئو هم صاحب نظر نیستم اما تجربی کار کردم و می گم این هم می تونه باشه، پس کمبود محتوا یا مشکل شما رو باعث می شه یا خالی نشون می ده تو نتایج، البته این تنها دلیل نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .