mostafavi ارسال شده در تیر 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2016 سلام دوتا مشکل عمده داره این ماژول:1- تاریخش فارسی نیست2- قسمت آدرس دهی تگ ها مشکل داره. اگر از فاصله در تگ ها استفاده کنید آدرس دهی نمیتونه درست انجام بشه و لینک میره تو دیوار(منظور خطای 404 میده) و اصلا این بریای SEO مناسب نیستش. اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم.---------------------------------------------------------hooding.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mostafavi ارسال شده در تیر 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2016 سلام به همه من تغيراتي دادم تو cms كه فكنم بدرد همه بخورهhttp://www.jorvajor.netسلامخوب تونستی قالب رو تغییرات اولیه بدی. ولی اگه میتونی تاریخ و لینک تگ های ماژول بلاگ رو درست کنی عالی تر هم میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
penoresan ارسال شده در شهریور 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2016 سلام خسته نباشن دوستاندر بلوگ چطور میشه اصلا عکس برای متن نزاشت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
penoresan ارسال شده در شهریور 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2016 سلاممن ماژول smart blog نصب کردم برا گذاشتن مطلب حتما عکس میخاد نمیشه کاری بکنیم نخاد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pixco ارسال شده در مهر 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2016 سلام من از قالبهای لئو تم استفاده میکنم که خودش ماژ<ل بلاگ داره آیا میتونم اون قسمت اخبار تازه رو در سایتم نصب کنم و صفحه اصلی سایت بیبارم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در آبان 3، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 3، 2016 این افزونه رو من نصب دارم اصلن تو گوگل ایندکس نمیشه مطالب فقط به درد چیزی میخوره که میخوای بنویسی همین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hamid2day ارسال شده در آبان 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2016 این برای نسخه 1.6 کار می کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hamid2day ارسال شده در آبان 11، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2016 این غیر ممکن هستتنظیماتی داره حتمااین افزونه رو من نصب دارم اصلن تو گوگل ایندکس نمیشه مطالب فقط به درد چیزی میخوره که میخوای بنویسی همین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hamid2day ارسال شده در آبان 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2016 چرا کسی جواب نمیده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2016 چرا کسی جواب نمیده مشکل شما چیه ؟ برای پرستا 1.6 کار میکنه واکنش ها : javad_lee 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir.yahyavi ارسال شده در آبان 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2016 سلاممن اکثر پست های مربوط به Smsrt Blog رو که خوندم متوجه شدم دوستان اکثرا سه تا مشکل اساسی دارند:1- ارور 404: که وقتی می خواهیم از طریق home Page مطلب را مشاهده کنیم ارور 404 می دهد2 - درج تاریخ میلادی برای مطالب 3 - جدیدترین اخبار برای اینکه روی صفحه اصلی سایت قرار بگیرند باید مدام حافظه موقت پاک شود. - البته من یک تستی روی عنوان لینک کردم و به جای فارسی به صورت انگلیسی نوشتم که مشکل ارور 404 حل شد که البته به نظرم نباید اصولی باشد ولی بقیه مشکلات همچنان پابرجاست.کسی واقعا برای حل این مشکلات راه حلی ندارد؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2016 1 . این مورد که باید لینک رو بصورت انگلیسی تایپ کنید2 : ماژول خارجی هست مسلمه که تاریخ میلادی میزنه شمسی کردنش نیاز به دانش داره باید مدیران کمکتون کنند3 : نیاز به حذف حافظه موقت نداره خودم که الان دارم استفاده میکنم مشکلی ندیدم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
teatreroyaha ارسال شده در آذر 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2016 دوستام من این ماژول رو نصب کردم و تونستم در سمت راست ستون بلوک آخرین آخبار رو نشون بدم ولی متاسفانه این بلوک ( آخرین اخبار ) در پایین صفحه هم موجود هستش چطور میتونم این بلوک رو حذفش کنم ممنون میشم راهنمایی کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2016 اون ماژول صفحه اصلی با بلاک دو ماژول جدا هست باید غیرفعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moeinifarshid ارسال شده در آذر 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2016 دوستان چطور ميشه اين ماژول رو فرمت نمايششو تغيير داد و مطلالب را به صورت پنجره پنجره كنار هم به نمايش در اورد اگه كسي ميدونه بگه لطفا؟ و اينكه اپديت اين ماژولو چطور ميتونم پيدا كنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moeinifarshid ارسال شده در آذر 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2016 بخش خبری سایت ما با استفاده از این ماژول و البته شخصی سازی های انجام شده، راه اندازی شدخوشحال میشیم نظر یا انتقاد دوستان رو در مورد بخش خبر بدونیم allsport.ir باسلام ميشه راهنمايي كنيد كه چطور شخصي سازي كردين.جالب بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آذر 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2016 برای شخصی سازی باید css رو دستکاری کنید همین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alizadsar ارسال شده در دی 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2016 با سلام RSS یا فید وبلاگ به درستی کار نمیکنه. چکار باید کرد؟ این آدرس فید سایت من http://www.mivehdaneh.ir/modules/smartblogfeed/rss.php با اینکه چند تا پست گذاشتم ولی تو فید خالیه... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid_m91 ارسال شده در بهمن 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2016 با سلام اینم یه آموزش در مورد این ماژول تو این اموزش میشه نحوه نمایش صفحه اصلی وبلاگ بصورت نمای شبکه ای - نمای عریض - نمای فهرستی در اورد. ولی وقتی طبق اموزش میری چیزی وجود نداره برای تنطیم نحوه نمایش کلی گشتم ابدیتش کردم ولی بازم نشد. کسی هست بدونه چطور میشه این کارو کرد . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid_m91 ارسال شده در بهمن 21، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2016 الان ورژن اسمارت بلاگ من اینه Smartblog 2.0.1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojesefid ارسال شده در اسفند 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2016 بخش خبری سایت ما با استفاده از این ماژول و البته شخصی سازی های انجام شده، راه اندازی شد خوشحال میشیم نظر یا انتقاد دوستان رو در مورد بخش خبر بدونیم allsport.ir سلام میشه لطفا بنده رو راهنمایی کنید چون خیلی خوب درست کردین قسمت بلاگ رو لطفا بنده راهنمایی کنید اگه تلگرام دارید آیدی بنده online0098 هستش چون من هرکاری کردم نتونستم مثل شما درست کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iliashafiei ارسال شده در فروردین 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 11، 2017 سلام من وفقط اول صفحه نمایش بده تنظیمات دارد خواهم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza2011 ارسال شده در فروردین 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2017 سلام خسته نباشید 1-چطور می توانم شاخه های بلاگ را در سمت راست سایت نمایش دهم 2- در صفحه ی اصلی عنوان بلاگ به صورت زرد رنگه چطور می توانم رنگش عوض کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
t.salehi ارسال شده در فروردین 22، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2017 سلام امروز دیدم خیلی از بچه ها دنبال ماژول بلاگ سازگار با پرستا 1.6 هستن خوب این ماژول که رایگان تو سایت خود پرستا شاپ قرار داره اما من با کمک دوستای خوبم تونستم این ماژول رو فارسی کنم و الان هم برای استفاده دوستان تو سایت قرار دادم اما اموزش نصب این ماژول: 1- فایل زیپ دانلود شده رو تو دکستاپ کامپیوتر باز کنین توی این فایل 12 فایل زیپ دیگه وجود داره 2- از قسمت مدیریت پرستا شاپ فروشگاهتون وارد قسمت مازول ها بشوید و از اونجا بر روی لینک افزودن یک ماژول جدید (واقع در بالا قسمت سمت چپ مانیتور) کلیک کنید سپس بر روی انتخاب فایل کلیک کرده و تک تک فایل های زیپ باز شده رو بارگزاری و نصب کنید توجه داشته باشید که از اکسترانت کردن این فایل زیپ ها مستقیم در سی پنل خودداری کنید چون هیچکدوم از فایل ها درست نصب نمیشه 3- پس از نصب مازول ها میتوانی با جستجوی کلمه SmartBlog از نصب بودن ماژول ها مطمئن بوده و تک تک انها را مدیریت و پیکره بندی کنید. 4- برای ارسال مطلب و یا اضافه کردن شاخه ها میتوانید بر روی Blog کلیک کرده و موارد مورد نظر خود و همچنین مطالب رو اضافه کنید http://8pic.ir/images/g5wrurvhe3qltpekaofj.png 5- برای اینکه بتوانید مطالب ارسالی خود را در فروشگاهتون و در سمت چپ و یا راست نشون بدین میتونین از مدیریت جاگیری مازول ها (و استفاده از مازول “smartblogrecentposts” ) و جاگیری اون در سمت راست و چپ از این گزینه هم استفاده کنید اینم یه نمونه لینک برای کمک در مورد اضافه کردن تازه ترین اخبار تو بلوک چپ و راست فروشگاه لینک سازنده دموی نمای اصلی بلاگ دموی نمای ستون تازه ترین خبر ها در ستون چپ فروشگاه اینم یه آموزش در مورد این ماژول در آخر اگه از این ماژول و فارسی شده اون راضی و خشتون اومد یه صلوات بفرستین سلام من فایل smart blog رو دانلود و نصب کردم، ولی مطالبی که در اون قرار میدم تحت عنوان اخرین اخبار در سایت نشون داده می شود و عملا ادرس site name/blog غیر فعاله. میشه راهنمایی کنید چطور میشه این مشکل رو برطرف کنم مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza2011 ارسال شده در فروردین 22، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2017 سلام امروز دیدم خیلی از بچه ها دنبال ماژول بلاگ سازگار با پرستا 1.6 هستن خوب این ماژول که رایگان تو سایت خود پرستا شاپ قرار داره اما من با کمک دوستای خوبم تونستم این ماژول رو فارسی کنم و الان هم برای استفاده دوستان تو سایت قرار دادم کجای سایت این ماژول را به صورت فارسی شده قرار دادید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .