nmh13 ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 بر عکس شدن تایمر پرستا اپدیت کردم حالا تایمر بر عکس شده یعنی ثانیه شمار رفته سمت چپ به ترتیب از چپ به راست شده روز ساعت دقبقه ثانیه تو تنظیماتش هم فکر میکنم همه گزینه ها به راست شیفت شدن تو عکس مشخصهباید چکار کنمممنون http://8pic.ir/images/b7lvmbji8p07heuy5gxw.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 این ماژول پیش فرض پرستا نیست دوست منباید از طریق css این بخش رو اصلاح کنید. آموزش کار با فایرباگ رو مطالعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 این ماژول پیش فرض پرستا نیست دوست منباید از طریق css این بخش رو اصلاح کنید. آموزش کار با فایرباگ رو مطالعه کنیدکل css همینه ممنون میشم راهنمایی کنین http://8pic.ir/images/1xmsavdcljd263rsdg1m.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 گفتم که آموزش کار با فایر باگ رو مطالعه کنید. احتمالا استایلdirection: rtl;بدید به ماژول درست میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2015 این ماژولی هست که احتمالا رفع باگ شده !فایل style.css رو باز کنین و دستور آقا مهرشاد رو بگذارین معلومه که فایل ها از گلوبال فارسی و راست چین و فایل استایل ماژول که چپ چینه خونده می شه و به وضع نمایش داده می شهاگر نتونستین ادرس سایت رو بدین تا جای دقیق اش رو بگیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin123456 ارسال شده در مهر 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2016 سلاممیشه این ماژولی که گذاشتین عکسشو پیوست کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 9، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2016 سلام .منظورتون کدوم ماژوله؟ تایمر(ماژول شمارشگر معکوش)؟اگه آره، عکسش بالا هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .