online ارسال شده در خرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2015 باسلام جستجو کردم در انجمن نتیجه ای به دست نیاوردم در مورد ماژول پاداش وفاداری که اکثر سایت های کاربرا دیدم . از قالب الکترو مارکت اسفاده می کنم . واکنش ها : Hamid2day 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2015 این الان جمله خبری بود؟ پرسشی بود؟ دوست عزیزم سوالتون رو واضح مطرح کنید واکنش ها : Hamid2day 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
online ارسال شده در خرداد 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2015 نیازمند ماژول پاداش وفاداری ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در خرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2015 دوست عزیز این که پیشفرض تو خود پرستا هست کافیه در قسمت مازول ها کلمه loyalty رو جستجو و ماژول مورد نظر رو نصب و پیکره بندی کنید واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad_r3 ارسال شده در آذر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2015 دوست عزیز این ماژول رو من ندارم، هیچ کجا هم لینک دانلودش رو ندیدمداخل پرستا هم به صورت پیش فرض نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 8، 2015 سلامراه حل رو دوستمون گفتند ، در صفحه ماژولها ، در بخش جستجوی نام ماژولها بنویسید loyalty موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farhad_r3 ارسال شده در آذر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 سلامراه حل رو دوستمون گفتند ، در صفحه ماژولها ، در بخش جستجوی نام ماژولها بنویسید loyalty موفق باشید عزیز من خب نیستش تو ماژولها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در مرداد 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2016 سلامنسخه 6.1.1.5 رو نصب کردم متاسفانه این ماژل به درستی کار نمیکنه اساتید لطفا اگر راهنمایی فرمائید متشکر خواهم بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2016 ماژول وفاداری به صورت پیش فرض در نسخه 1.6.1.5 وجود نداره و حذف شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در مرداد 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2016 ماژول وفاداری به صورت پیش فرض در نسخه 1.6.1.5 وجود نداره و حذف شده. سلامبرای من چون آبدیت کردم وجود داره فقط درست کار نمیکنه !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 8، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2016 پرستاشاپ خیلی از ماژول های رایگان رو تو نسخه جدید برداشته ، پس طبیعتا اگه ماژول قدیمی رو استفاده کنید مشکل خواهد داشت . البته این ماژول ها خیلی کاربردی بودن اما متاسفانه نمیدونم چرا باید حذف بشن ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .