bahmanaref ارسال شده در خرداد 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2015 http://s6.picofile.com/file/8175195984/01.png این مشکل از کجاستhttp://s6.picofile.com/file/8175195984/01.png این مشکل از کجاستمن خودم این مشکل را حل کردم با حذف کردن install/init.php define('_PS_INSTALL_FIXTURES_PATH_', _PS_INSTALL_PATH_.'fixtures/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2015 نسخه جدید رو نصب کنید میتونید اطلاعات نمونه را نصب نکنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamnafaas12 ارسال شده در آبان 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2015 چطور اطلاعات نمونه رو نصب نکنیم وقتی الان پرستا داره الکی اطلاعات نمونه نصب میکنههیچ گزینه ای نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2015 سلامخطاهای سرور رو باید بررسی کنید.برخی اوقات این مشکل به خاطر اینترنت شماست ( با فیــــلترشکن تست کنید)همچنین ممکنه به خاطر فعال نبودن mbstring در هاستتون باشهو .... موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در آذر 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2015 سلام موقع نصب روی سرور محلی (localhost) پیغام زیر را میدهد و در ضمن در محل نصب فایل .htaccess ایجاد میشود که این فایل مانع ادامه یافتن فرایند نصب میشود! خطایی در هنگام نصب رخ داد...حالا باید چکار کرد ! سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در آذر 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2015 http://s6.picofile.com/file/8175195984/01.png این مشکل از کجاستمن خودم این مشکل را حل کردم با حذف کردنinstall/init.php define('_PS_INSTALL_FIXTURES_PATH_', _PS_INSTALL_PATH_.'fixtures/سلام من روی لوکال هاست امتحان کردم این مشکل حل نشد ! ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در آذر 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2015 نسخه جدید رو نصب کنید میتونید اطلاعات نمونه را نصب نکنید Sent from my Xperia using Tapatalk proسلام جناب مدیرکل چگونه میتوان اطلاعات نمونه را نصب نکرد ؟موقع نصب روی سرور محلی (localhost) در محل نصب فایل .htaccess ایجاد میشود که این فایل مانع ادامه یافتن فرایند نصب میشود! حالا باید چکار کرد ! سپاسگزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2015 سلامدر نسخه های 1.6 این امکان دیگر وجود نداردبرای حذف اطلاعات نمونه یک ماژول قرار گرفته به نام pscleaner یا پاک سازی کننده که بعد از نصب میشه اطلاعات را پاک کرد.در لوکال یا هاست بعد از نمایش خطا فقط میتونید فایل error_log رو چک کنید برای دلیل خطا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
laserayaneh ارسال شده در آذر 3، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2015 سلامهمانطور که قبلا اشاره کردم فقط به خاطر ایجاد فایل .htaccess در محل نصب پرستاشاپ در "لوکال هاست" میباشد. و در هاست اینترنتی مشکلی نخواهد داشت !حالا باید بدانیم چطوری میشود از ایجاد این فایل جلوگیری کرد یا "لوکال هاست" را با این فایل سازگار نمود. سپاس فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 شما چطور با اطمینان مشکل رو از ایجاد این فایل میدونین؟ در حالی که ما چندین بار پرستاشاپ نسخه های مختلف را در لوکال نصب کرده ایم؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
remino ارسال شده در اسفند 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2015 سلامخطاهای سرور رو باید بررسی کنید.برخی اوقات این مشکل به خاطر اینترنت شماست ( با فیــــلترشکن تست کنید)همچنین ممکنه به خاطر فعال نبودن mbstring در هاستتون باشهو .... موفق باشیددقیقا مشکل بخاطر فعال نبودن mbstring هست که تماس بگیرید بگید براتون فعال میکنن و مشکل حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .