almarket.ir ارسال شده در خرداد 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2015 سلام وقتی می خوام برم توی صفحه ماژول هام که آپدیت شون کنم این پیغام طاهر میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2015 ماژولی نصب کردین که این خطا رو به وجود آوردهپوشه nostagging رو از پوشه ماژول حذف کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در خرداد 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2015 سلام ولی من هر چی این مسیر توی این عکس رو نگاه میکنم ابن آدرس رو نمی تونم پیدا کنم چون این nostagging اصل وجود نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
almarket.ir ارسال شده در خرداد 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2015 من ماژول nosto رو نصب کردم ولی حتی توی پوشه های هاستم نیست و وقتی روی ماژول توی تنظیمات پرستاشاپ میرم این پیغام رو میده لطفا کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .