asmble ارسال شده در فروردین 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2012 سلام من تازه کار هستم و تازه دیروز فروشگاهم رو را انداختم .ادرس:p30nema.org بچه ها لطفا فروشگاه رو ببینین و نظر بدهید.ممنون ماژول هست که حداقل خرید کاربر در فروشگاه 10تا محصول باشه و در غیر این صورت کاربر نمی تونه خرید کنه. اگه رایگانش هست معرفی کنید بی زحمت اگر هم که نیست لطفا یکی بنویسه با یه قیمت معقول نظر درباره p30nema.org یادتون نره اینم ایمیل من [email protected] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2012 میشه علت این کار رو توضیح بدید؟ شاید بهتر بشه کمکتون کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2012 سلام من تازه کار هستم و تازه دیروز فروشگاهم رو را انداختم .ادرس:p30nema.org بچه ها لطفا فروشگاه رو ببینین و نظر بدهید.ممنونماژول هست که حداقل خرید کاربر در فروشگاه 10تا محصول باشه و در غیر این صورت کاربر نمی تونه خرید کنه.اگه رایگانش هست معرفی کنید بی زحمت اگر هم که نیست لطفا یکی بنویسه با یه قیمت معقول نظر درباره p30nema.org یادتون نره اینم ایمیل من [email protected]در مورد فروشگاهتون باید بگم فعلا نه محصولات زیادی دارین که دربارش نظر داد و نه قالب و شکل سایتتون فرق داره که دربارش بحث کرد. درمورد ماژول حداقل خرید باید بگم که میشه به راحتی برای شما نوشته بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asmble ارسال شده در فروردین 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2012 میشه علت این کار رو توضیح بدید؟ شاید بهتر بشه کمکتون کرد. چون می خوام فیلم ها رو با یه قیمت کم 300 نومان بفروشم با حجم پایین 720dpi که 10 تاش تو دوتا dvd جا بشه هم برای من به صرفه و هم برای مشتری اگه تونستین بازم راهنمای کنین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2012 این کار رو شاید بشه با یک if ساده در قالب انجام داد تا پرداخت کمتر از 10 محصول ممکن نباشه.اما به طور مثال اگر شما 10 محصول مشابه رو هم اضافه کنید پرداخت انجام میشه.یا اگر محصولات دانلودی همراه محصول اصلی باشه هم پرداخت انجام میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2012 دوست عزیزم من که در سه تا پست بالاتر توضیح دادم! این امکان در خود پرستا شاپ وجود دارهنه این امکان تو پرستاشاپ وجود نداره . منظور دوست عزیزمون اینه که مثلا مشتری نتونه کمتر از 10 محصول رو بخره و حداقل تعداد خرید 10 عدد باشه این چه ربطی به مقایسه داره !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2012 بله درسته. من اشتباه نوشتم. این امکان به صورت پیشفرض وجود نداره ولی میتونید یک حداقل مجموع خرید برای قیمت تعیین کنید. البته فکر نمیکنم نوشتن ماژولش زیاد کار سختی باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 یه میانگین قیمت از کل محصولات بگیرین و حداقل میزان سفارش رو برای سبد خرید روی مقدار دلخواه تننظیم کنید ، ماژول خاصی لازم نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در مرداد 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 22، 2013 حداقل تعداد خرید را هر چی کی گردم پیداش نمی کنمکجای تنظیمات محصول هست؟آیا باید قبلش چیزی فعال بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در مرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 کجای تنظیمات محصول هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 حداقل تعداد خرید در ویرایش هر محصول و فقط برای یک محصول قابل تنظیم هست.برای کل فروشگاه این مورد رو ندااریم و فقط میشه حداقل مبلغ برای معتبر سازی سفارش رو تعیین کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در مرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 می دونم اما توی ویرایش محصول پیداش نمی کنمتو هیچ یک از تب ها نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 24، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2013 از چه نسخه ای استفاده می کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
username ارسال شده در مرداد 25، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 25، 2013 1.5بود قبلا اما الان پیداش نمی کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 26، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 26، 2013 ظاهرن حذف شدهمنم نتوستم پیدا کنم Sent from my LT25i using Tapatalk 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
*عیسی* ارسال شده در آذر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2016 سلامحداقل مبلغ برای معتبر سازی سفارش کجا هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
*عیسی* ارسال شده در آذر 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2016 پیداش کردم تنظیمات > سفارش ها > تایید سفارشات نیازمند مشخص نمودن حداقل مبلغ خرید است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .