mahdad sepah ارسال شده در خرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2015 سلام دوستان عزیزمن میخوام یک سایت فروش ویدیو درست کنم اگر ممکنه راهنمایی کنید از چه cms استفاده کنم بهتره؟آیا پرستا جواب کارم را میده؟ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2015 چه شرایطی رو برای فروش نیاز دارید؟ دقیق توضیح بدید تا راهنمایی بشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdad sepah ارسال شده در خرداد 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2015 میخوام مثلا یه چند دقیقه از ویدیو رو بذارم که مثلا شامل چه چیزایی هست بد خواست کامل دانلود کنه بعد از پرداخت لینک دانلود بیاد براش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2015 پیشنهاد میکنم دنبال اسکریپت های مخصوص این کار باشید. پرستا مناسب شما نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdad sepah ارسال شده در خرداد 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 پیشنهاد میکنم دنبال اسکریپت های مخصوص این کار باشید. پرستا مناسب شما نیستبه نظرتون از چی استفاده کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 سرچ کنید نمیدونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده