mahdad sepah ارسال شده در خرداد 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2015 سلام دوستان عزیزمن میخوام یک سایت فروش ویدیو درست کنم اگر ممکنه راهنمایی کنید از چه cms استفاده کنم بهتره؟آیا پرستا جواب کارم را میده؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2015 چه شرایطی رو برای فروش نیاز دارید؟ دقیق توضیح بدید تا راهنمایی بشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdad sepah ارسال شده در خرداد 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2015 میخوام مثلا یه چند دقیقه از ویدیو رو بذارم که مثلا شامل چه چیزایی هست بد خواست کامل دانلود کنه بعد از پرداخت لینک دانلود بیاد براش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2015 پیشنهاد میکنم دنبال اسکریپت های مخصوص این کار باشید. پرستا مناسب شما نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdad sepah ارسال شده در خرداد 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 پیشنهاد میکنم دنبال اسکریپت های مخصوص این کار باشید. پرستا مناسب شما نیستبه نظرتون از چی استفاده کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 سرچ کنید نمیدونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .