bahramib ارسال شده در خرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2015 سلام قیمت محصول که جدیدا تعریف میکنم زیر محصول نمیاد چکار کنم فکر میکنم بعد از آپ دیت ایجوری شده لطفا راهنمایی کنید ممنوم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2015 یعنی نمی تونین محصول رو به سبد خرید اضافه کنین؟حالت نمایش یا کاتالوگ مد فعال هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bahramib ارسال شده در خرداد 9، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 9، 2015 یعنی نمی تونین محصول رو به سبد خرید اضافه کنین؟حالت نمایش یا کاتالوگ مد فعال هست محصول اضافه شده ولی قیمت ندارد تیک قیمت هم خورده است وقتی روی خرید کلیک میکنیم تازه قیمت را نشان میدهد تو سبد خرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bahramib ارسال شده در خرداد 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2015 یعنی نمی تونین محصول رو به سبد خرید اضافه کنین؟حالت نمایش یا کاتالوگ مد فعال هست محصول اضافه شده ولی قیمت ندارد تیک قیمت هم خورده است وقتی روی خرید کلیک میکنیم تازه قیمت را نشان میدهد تو سبد خریدلطفا جواب بدهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2015 لینک بدین ببینیم، تیک قیمت خورده یعنی چی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bahramib ارسال شده در خرداد 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2015 درست شد ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2015 ای کاش وقتی مشکلی رو دوستان خودشون حل می کنن راه حلش رو هم بگن تا سایر دوستان هم که مشکل مشابه دارند استفاده کنندمعنای انجمن همینه که تمام افراد تجربیاتشون رو با هم به اشتراک بگذارند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bahramib ارسال شده در خرداد 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2015 ای کاش وقتی مشکلی رو دوستان خودشون حل می کنن راه حلش رو هم بگن تا سایر دوستان هم که مشکل مشابه دارند استفاده کنندمعنای انجمن همینه که تمام افراد تجربیاتشون رو با هم به اشتراک بگذارنددر قسمت تنظیمات -محصول ها -نمایش قیمت تخفیف خورده را از خیر به بلی و مدیریت موجودی را از بلی به خیر عوض کرده بودم که هردو را به حالت اولیه برگرداندم درست شد فکر میکنم از این 2 مورد بود به هر حال الان درست کار میکنه لینک سایت online-kala.com موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .