saman_e_rsa ارسال شده در خرداد 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2015 سلام میخواستم یک کپی از سایتم رو به لوکال انتقال بدم ممنون میشم راهنمایی فرمائید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2015 آموزش انتقال رو در انجمن مطالعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در خرداد 11، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2015 سلام ببخشید نمیدونم چرا نمیتونم این آموزشش رو پیدا کنم اگر میشه لطفا لینک موضوع رو بذارید ممنون میشم البته اگر مقدور است راستی یه مشکل دیگه ای هم دارم که نمیتونم حلش کنم وقتی پیغام مشتری به مدیریت ( خدمات مشتریان ) میاد فقط تو نوتیفکیشن میتونم یکبار کلیک کنم و ببینم محل اصلی پیغامها رو نمیتونم پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی فرمائید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .