borna ارسال شده در خرداد 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2015 من می خوام در منو افقی این کلمه home رو به فارسی داشته باشم ، دو تا عکس گویای حرفم هستند ، فقط توضیح اینکه این کلمه home وقتی باز می شه همه محصولات رو نشون میده ، فقط لینک ساده نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
takseven ارسال شده در خرداد 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2015 در همین قسمت منو ها پایین صفحه بخش "لیست لینکها" میتونی ویرایش رو بزنی و HOME رو به خانه تغییر بدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
borna ارسال شده در خرداد 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 10، 2015 همچین گزینه ای موجود نیست ، فقط افزودن لینک جدید هست ، می تونم دستی لینک خانه رو اضافه کنم اما محصولاتو نشون نمیدهدرس شد ، تو بخش کاتالوگ -> شاخه ها ، ویرایش انجام دادم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a.honarfar ارسال شده در تیر 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 29، 2015 سلام به همه من امروز این ماژول رو بروز رسانی کردم و کلا لینک های مدیریت محتوی از داخلش پاک شد!!! حالا سوالم اینه راهی وجود داره که بتونم دوباره لینک ها رو برگردونم؟ تعداد صفحه هایی که دارم خیلی زیاده و چندین روز زمان میبره تا یکی یکی واردشون کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .