saman3230 ارسال شده در خرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2015 سلام و عرض ادب من به تازیگی اسکریپت فروشگاهی پرستا دانلود و نصب کردم اما یه مشکل خیلی عجیب دارم اون اینکه من هیچ فایلی رو نمی تونم ادیت کنم از قالب های ایمیل و متون درونش گرفته تا ماژول ها وقتی با ادیتور اینکارو می کنم به من پیغام خطای PREMISSION DENIED میده و جالبی اینکه نه فایل ها RENAME میشن نه حذف نه سطح کاربریشون میشه تغییر داد ممنون می شم اگر کمک کنید پیشاپیش ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2015 سلامبا هاستتون مشورت کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman3230 ارسال شده در خرداد 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2015 سلامبا هاستتون مشورت کنید موفق باشیدبا سلام و تشکر از جوابتون میشه لطفا بیشتر توضیح بدین من یه VPS دارم و تا به حال رو هیچ اسکریپتی حتی ورژن 1.5 پرستا هم مشکلی نداشتم آخه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman3230 ارسال شده در خرداد 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2015 یعنی واقعا کسی نمی دونه مشکل من از چیه ؟ آیا امکان داره پرستا 1.6 که محصول ipresta.ir اینجوری باشه؟ چون تمامی فایل هایی که غیر قایل ادیت شدن هستند وقتی از cpnael وارد file manager میشم اصلا نشون داده نمی شوند آیا این تدبیر امنیتی ipresta.ir ؟ کمی عجیه حالا تغییر در قالب های این سایت منطیقه اما دیگه نوشته ایمیل که کپی رایت نداره !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 دوست من پرستا مشکلی نداره و این مشکلات از تنظیمات ناصحیح هاست شماستما نمیتونیم کمکی بکنیم چون کار ما تنظیم و راه اندازی vps نیست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .