exoff ارسال شده در خرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2015 سلام سیداحمدپور هستم مدیر سایت وب یار .نت من با پرستاشاپ آشنایی ساده دارم قالب مگاشاپ ورژن 1.5.6.1 که با 1.5.6.2 کاملا سازگاره را از نت دانلود کردم فارسی و راست چین و فونت و بک گراند رنگ بندی و ... کردم. حالا یک سوال : قرار دادنش اینجا برای دانلود یا فروش آیا خلاف قوانین انجمن ؟در خصوص طراحی قالب چطور؟--------------------------------------ممنونم از راهنماییتون و همچنین از راهکار برای طراحی قالب.سال خوب و پر برکتی در پیش داشته باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2015 انجمن پرستا شاپ پارسی طبق قوانین کپی رایت جهانی فعالیت می کنه و فقط در صورتی که قالب رایگان هست اجازه استفاده و قرار دادن اون برای دانلود رو داریدهرگونه فعالیت ناقض قانون کپی رایت در این انجمن ممنوع هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
exoff ارسال شده در خرداد 12، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2015 ممنونم از اطلاع رسانیتونآیا آموزشی هست که بشه زمان بزاریم و قالب طراحی کنیم آیا ساختارش شبیهwhmc با هسته متمرکزه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2015 فقط داکیومنت سایت prestashop.com کمی در مورد طراحی قالب به زبان انگلیسی توضیح داده اونم نه در حد حرفه ای. باید خودتون دنبالش برید و یاد بگیرید به صورت تجربیمن ساختار whcms رو ندیدم اما پرستا طبق تجربه من با اکثر سیستم های دیگه متفاوته از لحاظ ساختار! قالب های پرستا شاپ همگی با استفاده از دستورات smarty طراحی میشن و متغیرهای php هم به فایل های tpl قالب ارسال میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .