SILENCE ارسال شده در خرداد 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2015 سلام دوستانمن به یکی از کاربران فعال شاپ کیپر پیغام داده بودم که سئو سایت پرستاشاپی من رو بررسی کنه و نظرشو بگه. حالا ایشون سئوکار هستن و طبیعیه بگن ایراد داره و بخوان بگن که سئو رو بهشون بسپرم.خواستم دوستان این انجمن هم یه بررسی یکنن ببینن خیلی سایت مشکل داره؟ چند جا توی انجمن خوندم که پرستا سئوی عالی داره و نیاز به کار خاصی نداره. حالا می خوام ببینم ایراد از کجاست و چه کارایی باید بکنم که توی سرچ محصولاتم (که البته رقابت زیادی هم دارند) بیام بالا توی گوگل.با تشکروبسایتmobilemajid.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2015 سئوی شما مشکلی نداره (گرچه قطعا با مراجعه به یک متخصص سئو کار می تونید سئوی سایتتون رو بهبود بدید به شرط این که طرف واقعا سئو کار باشه)ولی مهم ترین نکته ای که اکثر دوستان فراموش می کنن اینه که سئو فقط این نیست که یک نفر سایت شما رو بهینه کنه یا قالب استاندارد استفاده کنید! بعضا دیدم اشخاصی رو که میلیون ها تومان صرف سئو و قالبشون کردن اما بازدهی نداشته و اون هم یک دلیل داره:رکن اساسی موفقیت یک فروشگاه اینترنتی در مدیریت اون هست. و مدیریت خودش شامل موارد زیر میشه:1. به روز رسانی و وارد کردن محصولات2. نحوه دسته بندی فروشگاه توسط مدیر3. مطالبی که مدیر در سایت خودش میذاره4. توضیحاتی که برای محصول مینویسه5. نحوه استفاده از تگ های Heading در مطالب نوشته شده6. فعالیت در شبکه های اجتماعی و سایر سایت هاو ... همونطور که می بینید مهم ترین کارها مربوط به مدیریت هست و اگر حتی میلیون ها تومان به یک سئوکار بدید باز هم خود شما هستید که نقش اصلی رو باید بازی کنیدپس پیشنهاد می کنم ابتدا روی بحث مدیریت سایت کار کنید و پس از بهینه سازی نحوه مدیریت اگر نیاز دیدید به یک سئوکار مراجعه و از اون مشورت و راهنمایی بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در خرداد 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2015 سلامممنون از پاسخ کاملتونبنده خیلی از کارایی که گفتید رو انجام دادم سایت هم ندام به روز میشه شبکه های اجتناعی هم کار زیاد کردم. حتی زنگ خور فروشپاه هم بعد از یک تبلیغ جزئی خیلی بالت رفته ولی می دونم که برای فروش بیستر ورودی گوگل خیلی تاثیر داره به نظرتون خرید بک لینک عاقلانست برای افزایش ورودی و رتبه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2015 پیشنهاد می کنم با یک متخصص سئو مشورت کنید گرچه من خرید بک لینک رو توصیه نمی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در خرداد 14، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2015 سلامبازم ممنون بابت پاسختون. اگر دوستان از کاربران سئو کاری که با پرستا هم آشنایی کامل داشته باشه معرفی کنن ممنون می شم. پیدا کردم متخصص سئو این روزها خیلی سخت شده چون همه متخصص سئو شدن!ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 15، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2015 حتی المقدور از یک شرکت معتبر مشاوره بگیرید و سراغ افراد کلاهبردار نروید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .