majidzm ارسال شده در خرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 سلام خدمت دوستان و اساتید پیشاپیش سال نو رو بهتون تبریک می گم و امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشید. من با پرستا1.6 دارم و دو سوال دارم و لطف کنید کمی منو راهنمایی کنید: 1_ کاربرانی که عضو میشن فقط بعد از تایید مدیر اکانتشون فعال بشه و بدون تایید مدیر کاربر نتونه وارد حساب کاربریش بشه و لاگین نشه؟2_ چطور برای هر محصول بغیر از عکس یک فیلم ویدویی بزارم؟ از توجه و زمانی که برای من می زارید پیشاپیش ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 هر دو کاری که میخواهید انجام بدید نیاز به ماژول داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majidzm ارسال شده در خرداد 16، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 هر دو کاری که میخواهید انجام بدید نیاز به ماژول دارهچه ماژولی؟لطف کنید بیشتر توضیح بدین؟ماژولش در همین سایت پیدا میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 برای ویدیو میتونید از طریق ویرایشگر متن توضیحات محصول اقدام کنید و ویدیو بذاریدمورد بعدی نیاز به ساخت ماژول داره که میتونید از بازارچه درخواست بدید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .