ahmad1 ارسال شده در خرداد 16، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2015 سلام خدمت دوستان مطالب و قالب سایت را تنظیم کرده ام، با این لینک درست کار می کند http://simacomputer.ir/fa/ ولی با این لینک مشکل دارد و تصاویر و مطالب قبلی را می اورد http://simacomputer.ir/en/ می خواهم در هر دو حالت مانند لینک اول باشددر سایت جستجو کردم پاسخی نیافتممنتظر راهنمایی اساتید هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmad1 ارسال شده در خرداد 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 دوستان تا کنون، با این مشکل بر خورد نکرده اند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 شما توی این دو تا آدرسی که دادین تفاوتی می بینین؟هر دو یکی هست، کش مرورگر رو پاک کنین درست می شهپشنهاد می کنم تا سایت رو کامل نکردین از نسخه فارسی استفاده کنین، چپ چین بودن قالب زیاد مورد پسند بازدید کننده ها نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmad1 ارسال شده در خرداد 18، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2015 با تشکر از پاسخ دوست گرامی جناب moghimi در پایان ادرس اول fa نوشته شده و مشکلی ندارددر پایان ادرس دوم en نوشته شده است، و تصاویری پیش فرض پرستا را که حذف کرده ام می اورد، و به قول جنابعالی مطالب هم چپ چین است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2015 خب سایتتون دو زبانه هست الاناگر نمی خواهین دو زبانه باشه و en و fa هم از انتهای آدرس برداشته بشه زبان انگلیسی رو حذف کنیناگر می خواهین باشه هم که درسته ، en زبان چپ به راست هست از بومی سازی - زبان ها، می تونین هر زبان رو ویرایش کنین، یعنی تنظیم کنین که زبان فارسی که هست راست چینه یا انگلیسی که روی سایت هست چپ چینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmad1 ارسال شده در خرداد 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2015 با راهنمایی جناب استاد moghimi مشکل حل شد تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .