m3qd4d ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 با عرض سلام بنده مدتی هست که یک فروشگاه راه اندازی کردم، اما متاسفانه در بخش سئو url ها به هیچ عنوان فارسی نمیشن و از اونجایی که در سئو خیلی تاثیر دارن برای من حیاتی هست که این بخش حتما درست بشه.توی فروم سرچ کردم و یک تایپیک مشابه دیدم که دانوش جان یک خط کد داده بودن که داخل phpmyadmin باید میزدیم و ورودی هایی که میداد را پاک میکردیم.اما متاسفانه اون کد را زدم و طبق عکسی که ضمیمه میکنم هیچ وروردی مشاهده نکردم که بخام پاک کنم و مشکل بنده هنوز سر جاش هست.لطفا دوستان کمک کنن مشکل من برطرف بشه. [attachment=2968] ورژن پرستا : 1.6قالب : نایس شاپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 مشکل رو آقا دانوش حل کردن جستجو کنین فارسی نشدن لینک آشنا یا اشکال در لینک آشنا یا لینک آشنانیاز به تغییر یک خط کد در جدول دیتابیس هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 پیوست شما دیده نمیشهنسخه پرستاشاپ را دقیق ذکر کنید.در بخش تنظیمات - seo url آیا گزینه url بومی فعال و روی بله هست یا خیر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m3qd4d ارسال شده در خرداد 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 پیوست شما دیده نمیشهنسخه پرستاشاپ را دقیق ذکر کنید.در بخش تنظیمات - seo url آیا گزینه url بومی فعال و روی بله هست یا خیر؟ممنون دانوش جان چک کردم در بخشی که گفتید url بومی فعال نبود. سپاسگذارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 آقا دانوش نسخه 1.6 ایشون هم ظاهرا بومی سازی رو فعال می کنن و رفرش رو بزنن باز هم خیر هست یعنی بله ذخیره نمی شه، دستمون این کار رو تست کنن می بینن روی خیر می مونه و بله ذخیره نمی شهاین لینک رو مطالعه کنینhttp://ipresta.ir/forum/t5045-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE-1-6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .