hamid ارسال شده در تیر 30، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2016 سلام دوباره این قالب کی هماهنگ میشه؟ممنون سلامزمان مشخصی نداره. به محض سازگاری اطلاع رسانی خواهد شد.موفق باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
snematolahi ارسال شده در مرداد 2، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2016 سلامتمام قالب های بازارچه قالب های خوبی هستن. سلیقه ها و مورد استفاده متفاوت میباشد. بنده نمیتونم پیشنهادی به شما بدم بع خاطر مواردی که ذکر کردم.موفق باشدبله میدونم خب نمیدونم کدوم با ورژن پرستا من هماهنگ هستن.اگه می شه لطفا راهنمایی کنید.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در مرداد 2، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2016 تمامی قالب های انجمن در توضیحاتشون ورژن های سازگارشون قید شده.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در آبان 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2016 سلام من این قالب رو ، روی پرستا 1.6.1.5 نصب کردم و مشکلی نداشتمن فقط 2 مسئله دارم که همراه با عکس عرض می کنم .http://shopac.ir/ua/ac.png 1 - من میخوام داخل صفحه اصلی سایتم این رنگ بندی محصولات وجود داشته باشه . ( فقط در صفحه محصولات جدید هست ) 2 - طبق عکس که مشاهده میکنید آیکون حراج به درستی به نمایش در نمیاد . من همین 2 مسئله رو دارم میخواستم ببینم قابل حل شدن هست یا نه باید تیکت بزنم و برام اختصاصی تغییرات رو اعمال کنند ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2016 قالب با پرستا 1.6.1.5 طبق نظر طراح سازگاری نداره و و نسخه توصیه شده 1.6.0.14 هست و ممکنه مورد اول هم به همین خاطر باشه یا اینکه بخاطر ماژول داخلی محصولات جدید قالب باشهمورد دوم رو ادرس بدید چک کنم واکنش ها : javad_lee 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در آبان 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2016 shopac.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2016 فایل زیر رو دریافت کنیدوارد هاست خود مسیر زیر را دنبال کنید :themes/digitallife/cssفایل global_rtl.css را پیدا کنید و از آن نسخه پشتیبان تهیه کنیدسپس با فایل زیر جایگزین کنیدنمونه تصویر :global_rtl.css واکنش ها : javad_lee، koroshcomputer و Fahime1992 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در آبان 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2016 تشکر مورد دومی درست شداما گزینه یک ، هنوز معلوم نشده باید چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2016 خیر مورد اول بخاطر ماژول مخصوص خود قالب هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koroshcomputer ارسال شده در آبان 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2016 راه حلش چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2016 تیکت بزنید اگه مشکل از قالب باشه طراح قالب براتون رفع می کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .