hassan_kh ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 چگونه متن یا سربرگ اضافه نماییم ؟ و چگونه ویرایش انجام دهم ؟ دوستان خودش بصورت خودکار چند متن اضافه داره ولی من پیداشون نکردم که کجاهستن . "نکته من تازه کار هستم " ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 نکته جالبی بود!ماژول ها - ماژول منو افقی بالااین ها سربرگ نیستن، شاخه هستن که برای ساختن شاخه هم باید به کاتالوگ - شاخه ها مراجعه کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hassan_kh ارسال شده در خرداد 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 نکته جالبی بود!ماژول ها - ماژول منو افقی بالااین ها سربرگ نیستن، شاخه هستن که برای ساختن شاخه هم باید به کاتالوگ - شاخه ها مراجعه کنینمرسی عزیزم الان تونستم یک تگ اضافه کنم دمت گرم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 تگ چیه؟شما با وردپرس هم کار کردین عزیز؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hassan_kh ارسال شده در خرداد 17، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 تگ چیه؟شما با وردپرس هم کار کردین عزیز؟همان شاخه به نظرم ! من ورد پرس را پاک کردم بله یک مدت کوتاه با ورد پرس کار کردم .ولی الان cms جوملا به دلیل کارایی بهتر . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2015 یه خورده با پرستا آشنا شین بی خیال اسکریپت های دیگه می شینالبته برای سایت فروشگاهی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .