hassan_kh ارسال شده در خرداد 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2015 با سلام و احترام چگونه لوگوی کنار مرور گر را اصلاح کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2015 تنظیمات -> قالب ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hassan_kh ارسال شده در خرداد 19، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2015 با سلام رفتم به ادرسی که گفتید ولی پیدا نکردم و عکسها را عوض که کردم هیچ فرقی نکرد و همون لوگو ی مرور گر خودشو میاره . من حتی کش مرور گرم را خالی کردم و رفرش ctrl+f5 هم زدم هیچ تغییری ندیدم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 20، 2015 برای fav icon باید حتما عکستون با پسوند ico باشهمیتونید از مبدل های «لاین استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .