firoze ارسال شده در خرداد 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2015 سلام .پیشاپیش سال جدید تبریک میگم امیدوارم سال جدید سال خوبی باشه برای همه دوستان. سالی پر از نشاط و سلامتی ارزو میکنم برای همه . دوستان من مد نظرم هست قسمتی از قالب لینک بدم تو عکسی که پیوست کردم ببینید. اون قسمت که نوشتم بیشتر بدانید میخوام بهش اضافه کنم بعد بهش لینک بدم که مشتری بتونه توضیحاتشو ببینه. قالب من پرستاشاپ 2 هست .لطفا راهنمایی کنید بنده خودم انجام بدم . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2015 فایل loyalty.tpl رو باید ویرایش کنید و اون متن رو وارد کنید. برای لینک دار شدنش هم میتونید از تگ استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
firoze ارسال شده در خرداد 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2015 فایل loyalty.tpl رو باید ویرایش کنید و اون متن رو وارد کنید. برای لینک دار شدنش هم میتونید از تگ استفاده کنیدسلام.ممنونداخل فایل اون متن فارسی نبود که بهش اضافه کنم . من رفتم داخل استایل loyalty ویرایش کنم نداشت مسیر دقیقش کجاست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
firoze ارسال شده در خرداد 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2015 دوستان لطفا بیشتر راهنمایی کنید ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 26، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 26، 2015 سلامآدرس سایتتون ؟اسم و توضیحات قالبتون رو هم بذارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
firoze ارسال شده در خرداد 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2015 سلامآدرس سایتتون ؟اسم و توضیحات قالبتون رو هم بذارید موفق باشیدسلام آدرس سایت پ/خ کردم . بنا به دلایلی نمیشه گذاشت. اسم قالبم که نایس شاپ 2 هست پست اولم کاری که میخوام بکنم رو نوشتم. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2015 سلاماینکار نیاز به تغییر در فایل tpl و احتمالا css ماژول loyalty داره . باید متن و لینک رو قرار بدید و سپس بهش استایل لازم رو بدید. نیاز به کمی آشنایی با اسمارتی داره.ضمنا متن ها همه انگلیسی هستند و بعدا باید ترجمه شوند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .