ali68124 ارسال شده در خرداد 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2015 من دسته بندی کردم ایجاد شاخه می خوام بالا سایت قرار بدم میشه بگید چکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2015 از ماژول iblocktopmenu میتونید اقدام کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در خرداد 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2015 ممنون یه سوال دیگه من تو دسته ها زیر شاخه تعریف کردم وقتی عکسی پیوست می کنم می زنم ییاد بالا این جوری نشون میده ولی قالب دمو که نشون میده کامل نشان می ده فایل پیوست را نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2015 به این خاطر هست که سایز عکسی که میدید کوچیکه. هم سایز همون عکسی که در دمو هست عکس هاتون رو باید طراحی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در خرداد 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2015 سایزشو نمی دانید بگین ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در خرداد 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2015 سلامعکس دمو رو روی سیستمتون ذخیره کنید و سایزش رو ببینید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در خرداد 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2015 عکسشو نمی شه ذخیره کرد هر اندازه ای بگین زدم نشده مثل دموش نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در خرداد 24، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2015 نگاه کنید تصویر 1 شاخه درست که عکس گذاشتم http://up.download.ir/di/4BRU/001.jpg تصویر شماره 2 من قسما اضافه تصویر زدم عکس گذاشتم ولی بالا عکس می زارم در صفحه شاخه کلیک می کنم دو تا تصویر نشون میده http://up.download.ir/di/8PJT/02.jpg تصویر شماره 3 من می خوام عکس کامل نشون بده مثل دمو ولی سمت چپ عکس من نمی خوام اون رنگ مشکی نشون بده می خوام کامل مثل دمو باشه http://up.download.ir/di/3CKN/03.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2015 برای شاخه ها در سایز 873 در 217 پیکسل عکس بذاریدبرای اسلایدشو با پهنای 1170 پیکسل و ارتفاع دلخواه عکس بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در خرداد 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2015 ممنون مشک بر طرف نشده من یکی گذاشتم تستی باز عکس دوم ببنید رنگ خاکستری هنوز نرفته من می خوام عکسی که می زارم تو شاخه قسمت تصویر می خوام کامل نشون بده اون قسمت خاکستری نیاد تو قسمت توضیحات من عکسی نمیازم که اونجا هم نشون بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2015 اون بالایی که طبیعی هست سفید بشهاما اگر برای تصویر دوم با اون ابعادی که من گفتم گذاشتید و باز هم بخش خالی نشون میده از تنظیمات -> تصاویر بندانگشتی ها رو بازسازی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در خرداد 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2015 تصویر 1 که شاخه ها را نشون میده عکس گذاشته شده که دورش سفید هست مشکلی نیست ولی عکس دوم من عکسی که گذاشتم می خوام کامل نمایش بده تو این عکس رنگ قرمز کامل باشه بقلیش نباشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در خرداد 27، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2015 میشه راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2015 نمیشه این کار رو کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .