akam ارسال شده در خرداد 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2015 با سلام و خسته نباشید نسخه 1.6.0.14 دارم. می خواهم فایل product.tpl کهدر مسیر themes\default-bootstrapقرار دارد را تغییر بدهم. اما با هر تغییری، صفحه product دیگه بالانمیاد، چرا ؟؟ اگر بخواهم override کنم کجا باید اینکارو انجام بدم، مطالبی که خوندم. کمکی نکرد. من همون فایل product.tpl درشاخه های زیر کپی کردم، اما هیچکدام جواب نداد : 1. override\classes2. themes\default-bootstrap\modules\product\views\templates\front3. themes\default-bootstrap\override\classes اما بازهم از همان مسیر اصلی می خواند و سراغ فایل جدید نمی رود. ضمنا از کش class_index.php را هم پاک کردم و کامپایل اجباری هم انجام دادم. لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2015 احتمالا اشتباه تغییر میدید. دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .