fmmajd ارسال شده در خرداد 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 24، 2015 سلام در حال ترجمه رشته های مربوط به قالب بودم به یه سری چیزا خوردم که نمیدونم چیه. ظاهرا امکانات خاصی تو پرستاس که من نتونستم پیدا کنم. مثلا یه سری چیزا بود در ارتباط با ارتقای حساب کاربری مهمان به حساب کاربری مشتری. این جریانش چیه؟یا ظاهرا امکاناتی واسه برگشت خوردن کالا وجود داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 25، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2015 تبدیل حساب مهمان به حساب کاربری زمانی نمایان میشه که از بخش تنظیمات -> مشتریان پرداخت مهمان رو فعال کنیدامکانات برگشت خوردن کالا هم زمانی هست که مشتری میخواد سفارشش رو لغو کنه و شما به ازای مبلغش بهش رسید اعتباری میدید و برگشت میزنید سفارشش رو و کاربر میتونه با اون رسید خرید کنه از فروشگاهتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در خرداد 25، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2015 ممنوناین عبارت واسه چه ویژگی ایه؟ take advantage of our exclusive offer تو ترجمه های قسمت سبد خرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .