BaRan ارسال شده در خرداد 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2015 با سلام خدمت ِ شما اساتید و راهنمایان محترم جهت طراحی ِ زیباتر در پرستاشاپ ، میخواستم بپرسم که چطوری میشه لینک ِ گوگل پلاس رو مستقیم کرد مثل ِ لینک ِ گوگل پلاس ِ انجمن که به صورت ِ www.google.com/+PrestashopIran ایجاد شده است. ( جستجو کردم ولی مطلب مفید و راهنمای ِ مناسبی پیدا نکردم.با تشکر از دوستان و عرض معذرت اگر به پرستاشاپ ارتباطی ندارد ) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در خرداد 27، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2015 با سلام خدمت ِ شما اساتید و راهنمایان محترم جهت طراحی ِ زیباتر در پرستاشاپ ، میخواستم بپرسم که چطوری میشه لینک ِ گوگل پلاس رو مستقیم کرد مثل ِ لینک ِ گوگل پلاس ِ انجمن که به صورت ِ www.google.com/+PrestashopIran ایجاد شده است. ( جستجو کردم ولی مطلب مفید و راهنمای ِ مناسبی پیدا نکردم.با تشکر از دوستان و عرض معذرت اگر به پرستاشاپ ارتباطی ندارد )تو تنظیمات پیجتون یه قسمت داره claim url فک کنم. اونجا باید درتسش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .