meghdaddn ارسال شده در خرداد 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2015 سلام من یک بسته نصبی فروشگاهی از یه سایت غیر ایرانی دانلود کردم.میخوام بدونم پنل مدیریتم رو چطور فارسی کنم.بعدشم کجای قالب رو باید برم تا نوشته های قالبم فارسی بشه.راست چین چپ چین مهم نیست واسم.هرچی قسمت lan قالب ادیت میکنم فایده نداره.اگه میشه یه راهنمایی خوب انجام بدید هرچی تو نت گشتم فایده نداشت.پنل مدیریت واسم اولویت داره. مرسی از همتون واقعا پرستا خوبه که انقدر واسه گشتنش وقت گذاشتم اما به جایی نرسیدم.منتظر کمکتون هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در خرداد 28، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2015 توی همین انجمن باید سرچ می کردینترجمهترجمه ماژول هاترجمه بخش کاربریشما از قسمت بومی سازی ، می تونین کل پرستاشاپ رو فارسی کنین، به همین راحتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .