SilverSaeeD ارسال شده در خرداد 29، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 29، 2015 با سلام خدمت اساتید محترم.. عنوان تاپیک کاملا معلومه باگی در این ورژن وجود داره که بنده در ورژن قبلی نداشم.. زمانی که عکسی در قیمت توضیحات اضافه میکنم برای وسط چین کردن .. روی عکس کلیک میکردم و از قسمت قالب ردیف بندی نوشته قسمت وسط رو انتخاب مبکردم و عکس در سایت وسط قرار می گیرفت.. الان همین کارو با آخرین ورژن پرستا انجام میدم اما عکس همچنان قسمت چپ باقی می مونه... لطفا دوستان تست کنن ببینند اونا هم همین مشکل دارند؟ بنده رو راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SilverSaeeD ارسال شده در تیر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2015 کسی این مشکل رو با پرستا نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2015 روی عکس کلیک کنید و سپس کلید چپ رو بزنید "که در همون خط باقی بمونید" سپس وسط چین کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SilverSaeeD ارسال شده در تیر 2، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2015 روی عکس کلیک کنید و سپس کلید چپ رو بزنید "که در همون خط باقی بمونید" سپس وسط چین کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر؟بله این کارو کردم ... متاسفانه جواب نداد.. همچنان عکس سمت چپ باقی می مونه.. مدیر محنرم این باگ پرستا هست یا فقط بنده این مشکل رو دارم؟ شما تست کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SilverSaeeD ارسال شده در تیر 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2015 امیدوارم این باگ برطرف بشه و یک باگ دیگه هم هست.. تو هر صفحه باید کلی منتظر موند که دکمه ذخیره و ذخیره ماندن فعال بشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2015 مشکل اول وجود داره و باگ هست. مشکل دوم مربوط به پرستا نیست و میتونه از سرعت اینترنت، سرور و ... باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kala59 ارسال شده در آذر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2015 من هم مشکل وسط چین رو دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nsm1000 ارسال شده در آبان 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2016 دروداین مشکل در ورژن جدید هم پابرجاست؟چون منم همینکارو میکنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در مهر 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2017 سلام،بخش کتابخانه html رو غیر فعال کنید میتونید وسط چین کنید و بعد از این که وسط چین کردید دوباره برید و فعالش کنید چون برای امنیت سایت بهتره که اون گزینه فعال باشه یا علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .