www.shopliks.ir ارسال شده در تیر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2015 به نظر من یکی از مشکلاتی که پرستاشاپی ها باهاش روبرو هستن . نبودن آموزش جامع و کاملی در مورد ماژول ناوبری لایه ای هست و این که چطور میتونن با استفاده از این ماژول منو های مختلف طراحی کنن . خواهشا اگر کسی از دوستان آموزشی در این باره داره بگه ؟ "علت اینکه این سوالو اینجا مطرح میکنم اینه که اعضای تازه وارد سطح دسترسی تاپیک زدن بخش انتقادات و پیشنهادات رو ندارن" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2015 برنامه ریزی هایی برای بخش آموزش کردیم که سر فرصت رونمایی خواهد شدبخش انتقادات و پیشنهادات رو هم باز کردم به اشتباه بسته شده بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m.tousi48 ارسال شده در تیر 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2015 سلام این تا پیک یعنی چی؟ میشه توضیح بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2015 سلامبرای ناوبری لایه ای آموزش خاصی گذاشتید. منم لازم دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2015 بخش مستندات (راهنما) سایت به زودی رونمایی خواهد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در بهمن 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2015 ممنون از لطف تونمن یه سوال دارم. الان من فیلتر ندارم. اما ناوبری لایه ای رو جک کردم دیدم گزینه هاش فعاله.آیا تعداد محصولاتی که وارد کردم کم هست برای نمایش فیلتر و با افزایش تعداد محصولات خودش نشون داده میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .