koki ارسال شده در تیر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2015 من چند مشکل تو قالب دارم ۱ ایا میشه اسلایدر تصاویر صفحه اصلی رو غیر فعال کرد و عریض تر کرد که فقط عکس نشون بده۲ یه مشکل دیگه که هست اینکه وقتی رنگ قالب فونت از طریق ابزار پیش فرض عوض میکنم و از روی ایکون نمایش سریع محصول وارد محصول میشم دوباره رنگ فونت قالب به شکل قبل برمیگرده راهی داره رهنمایم کنید Sent from my Nexus 7 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2015 سوال اول پاسخ داده شده سرچ کنین سوال دومتون: بعد از تغییر رنگ ذخیره رو می زنین و تغییر نمی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koki ارسال شده در تیر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2015 رنگ ذخیره میکنه عوض هم میشه ولی مثلا من از قسمت نمایش سریع وارد محصول بشم به حالت قبل بر میگرده رنگ فوت Sent from my Nexus 7 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
koki ارسال شده در تیر 1، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2015 اقا. یکی ما رو راهنمای کنه Sent from my Nexus 7 using Tapatalk نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .