sokoot67 ارسال شده در تیر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2015 سلام من قالب نایس نصب کردم می خواهم منوی شاخه ها که در صفحه اصلی نشون داده میشه زمانی که توضیحات محصول میزنم منوی شاخه ها از سمت راست حذف میشه چکار کنم که منوی شاخه ها در تمامی صفحات ثابت بمونه؟؟؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2015 ماژول ها -> موقعیت هاdisplayLeftColumn رو جستجو کنید و ماژول شاخه ها رو پیدا کنید و روی ویرایشش کلیک کنید سپس در بخش استثناها Ctrl رو نگه داشته و صفحاتی که میخواهید در اون نمایش داده بشه رو بردارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ar_torabi ارسال شده در تیر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2015 با سلام . قالب ناس 2 رو خریدم . می خوام تو دسته تو منو بالا زیر شاخه ها رو هم نشون بده ، باید چکار کنم ؟؟؟؟ یعنی شاخه اصلی در منو نشون داده بشه و بعد شاخه و زیر شاخه بصورت جدا نشون داده بشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 9، 2015 وقتی شاخه اصلی رو به منو اضافه کنید خودش به صورت خودکار زیرشاخه هاش رو میاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ar_torabi ارسال شده در تیر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2015 شاخه اصلی و زیر شاخه رو میاره ولی زیر شاخه زیر خه رو نمیاره !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 11، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 11، 2015 بله فقط تا زیر شاخه رو میاره. منوی پیش فرض امکاناتش محدود هست. برای منوی حرفه ای تر باید از مگامنو استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ar_torabi ارسال شده در تیر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2015 بله فقط تا زیر شاخه رو میاره. منوی پیش فرض امکاناتش محدود هست. برای منوی حرفه ای تر باید از مگامنو استفاده کنیدممنون از راهنمایی ... مگا منو امکان نمایش شاخه اصلی > زیر شاخه(اول) > زیرشاخه ( دوم ) رو هم نشون میده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 14، 2015 اکثر مگامنوها میتونید تا چندین سطح شاخه و زیر شاخه رو نمایش بدنالبته از طریق ماژول "بلوک شاخه ها" میشه تعداد سطوح شاخه ها رو مشخص کرد اما نمیدونم آیا روی ماژول منوی افقی هم تاثیری میذاره با خیر. تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .