kalaz ارسال شده در تیر 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2015 سلام من لوگویی رو قبلا طراحی کرده بودم و در فروشگاهم قرار داده بودم اما دیشب لوگو رو تغییر دادم ( خیلی جزیی ) و با فرمت png ذخیره کردم ولی هر بار که در فروشگاه قرار می دم با زمینه سفید ایجاد میشه و png نیست ؟ باید چه کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kalaz ارسال شده در تیر 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2015 لطفا پاسخ بدید چرا کسی تو این انجمن نیست !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2015 قبل از ارسال سوال جستجو کنیداز بخش "تنظیمات -> تصاویر" نوع تصویر رو روی "استفاده از png فقط در صورتی که تصویر png است" بگذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kalaz ارسال شده در تیر 5، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2015 ممنون از راهنمایی شما ... مشکل حل شددلیل جستجو نکردن بنده موجه هست چونکه مطالب قرار گرفته شده در این انجمن دسته بندی مرتب و مشخصی ندارد که این هم برمیگردد به کاربران این انجمن چون در زمان قرار دادن تاپیکی جدید دسته بندی درست و مرتبط با موضوع تاپیک را انتخاب نمی کنند.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .