sange_sabur ارسال شده در تیر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2015 درودچطور میشه در 1.6 پرستاشاپ, در خود مدیریت , منویی که پیشخوان و کاتالوگ و سفارش ها و .... هست رو ایتم هاشو کم و زیاد کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در تیر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2015 از منوی مدیریت->منوها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sange_sabur ارسال شده در تیر 6، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2015 ممنون.فقط من الان خود منو رو از منو غیرفعال کردم نمایششو چطوری میتونم برشگردونم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در تیر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2015 ممنون.فقط من الان خود منو رو از منو غیرفعال کردم نمایششو چطوری میتونم برشگردونم؟اینو بذارید پشت آدرس مدیریت.index.php?controller=AdminTabsیعنی مثلا اگه آدرس مدیریت سایت site.ir/admin1212 اس، این آدرس:site.ir/admin1212/index.php?controller=AdminTabs نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .