niyahel ارسال شده در تیر 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2015 سلام . ببخشید یه سوال داشتم خدمت اساتید چرا پرستاشاپ قست کلمات کلیدیش محدوده ؟ یعنی مثلا 10 تا میزاری دیگه اجازه نمیده . خب الان برای ایندکسم شاید بخوام 60 تا کلمه کلیدی بزارم . خب باید چی کار کنم ؟برای این کار افزونه ای وجود داره ؟ یا راه حلی هست که بیشتر بتونیم کلمه کلیدی بزاریم .این حد کلمات متا یا متا کی کمه و برای بیشتر شدنش باید چی کار کرد ... فقط اگه راهی بلدید جواب ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2015 این مشکل نیست! در اصل شما میخواهید کار غیر استانداردی انجام بدید و پیشنهاد میکنم آموزش های مرتبط رو در انجمن مطالعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در تیر 8، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2015 مطالبتون رو خوندم همشم حفظم .... ولی میخواید بگید وی بولیتن هم غیر استاندارده ؟ میخواید بگید آی پی برد غیر استاندارده ؟ قبول دارم پرستا سئوش بد نیست ولی این انجمن وی بی رو ببنید http://www.onlinesnic.com/ ویو سورس کنید ببنید کلمات کلیدی رو . نظرتون چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در تیر 10، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2015 ببخشید من جوابم رو نگرفتم .استاتید میتونم نظری بدن ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در تیر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2015 دوست عزیز خیلی وقته که کلمات کلیدی هیچ نقشی تو سئو ندارن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 10، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2015 نه این که هیچ نقشی ندارند اما تاثیرش در مقابل سایر موارد که باید رعایت بشن خیلی کمه. گرچه اگر کلمات کلیدی هم درست استفاده بشن میتونن تاثیر گذار باشن بخصوص در هدایت کاربر به صفحه هدف نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .