[email protected] ارسال شده در فروردین 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2012 با سلام ما یک سایت فروش هدایای آن لاین داریم که پرستا شاپ 1.4 می باشد. در حال حاضر داریم قسمتهای مختلف سایت را تست می کنیم. مشکل اینجا است که در قسمت عضویت سریع کاربر ، حتی وقتی تمام مشخصات خواسته شده هم وارد می شود ، دو خطای زیر در تمامی حالات به کاربر داده می شوند:2 خطا وجود دارد :last_passwd_gen مورد نیاز است.کلید امنیتی مورد نیاز است.لطفا راهنمایی بفرمایید چطور می شود این مشلات را حل کرد؟با سپاسحکمی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2012 ادرس سایتتون رو لطف کنیدضمنا این مشکل به احتمال زیاد از اینه که شما تو صفحه مشتریان و اون پایین صفحه فیلدهای اضافی رو دست زدید و تیک گذاشتید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 با سلاممرسی از پاسخ سریع شما. آدرس سایت ما عبارت است ازhttp://homaygroup.com/gift/در ضمن ، در زیر یک عکس پیوست کردم که امیدوارم قابل دیدن باشد که صفحه مشتریان را نشان می دهد ، منظور شما از تنظیمات اضافی چیست و چطور می شود این مشکل را حل کرد؟پیشاپیش از راهنمایی شما سپاس گذارمحکمی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 لطفا اطلاعات ورود به کنرل پنل مدیریت رو از طریق پیام خصوصی ارسال کنید تا براتون حلش کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
[email protected] ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 با سلام مجدد در پیرو راهنمایی شما ، در همان عکسی که در پیام قبلی پیوست کرده بودن ، زیر گزینه "انتخاب های مشتری" یک گزینه دیگر وجود دارد با نام"فیلدهای لازم برای این بخش را تنظیم کنید"وقتی آن را کلیک می کنم ، چند گزینه قابل تیک کردن را نمایش می دهد. گزینه های زیر تیک خورده اند:id_genderlast_passwd_gensecure_keyis_guestمن تیک ها را برداشتم و ذخیره را کلیک کردم. جالب اینجا است که وقتی دوباره گزینه"فیلدهای لازم برای این بخش را تنظیم کنید"کلیک می کنم ، تیک ها دوباره برگشته اند. آیا این عادی است ؟ با سپاسحکمی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 این تیک ها مربوط به بخش مدیریت هست و ربطی به فرم ثبت نام نداره.بارها و بارها توضیح دادیم که برای کم کردن فیلدها به حمل - کشورها - ایران برید و فیلدها رو کم کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .