alez ارسال شده در تیر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2015 سلاممن توی حامل ها سه تا حامل تعیین کردم با قیمت هاشون و تیک رایگان روهم برداشتمحالا مشکل اینجاس که یک محصول که توی سبد خرید انتخاب بشه هزینه ارسال با پست رو میزنه رایگاندرصورتی که من هزینه براش تعیین کردم حالا اگر من دوتا از همون محصول رو انتخاب کنم دیگه نمینویسه رایگانمشکل از کجاس؟ نمیخوام اصلا رایگان ارسال بشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2015 احتمالا مشکل از بازه هایی هست که تعیین کردید. آموزش تنظیم صحیح حامل رو مطالعه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali68124 ارسال شده در تیر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2015 شما می توانید حامل ها را تنظیم کنید من چند ساعت روش انجام دادم نشد ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 24، 2015 اطلاعاتتون رو بفرستید من یک نمونه حامل براتون درست میکنم تا یاد بگیرید. عذرخواهم که نمیتونم تمامی حامل ها رو براتون وارد کنم چون حقیقتا این روزها به شدت درگیر یکسری تغییرات سایت و برخی کارهای اداری هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .